хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Новак - по делу, браво!

  • 05.04.16, 18:06


4 ч · 
Андрій Новак
7 ч · 

Як тепер?
Головноофшорувач Панами,
або як одна “панамка” всіх накрила.

В інформаційну еру інформація може вдарити сильніше за будь-що.
Якщо чесно признатись, то ми ж прочитали те, про що і так знали. Але знали десь там далеко в умі, а прочитали тут на папері, на екрані з конкретними назвами зареєстрованих фірм, датами реєстрації і вказаними іменами бенефеціарів.
Для країн Заходу це каскад гучних судових процесів і політичних відставок.
Для РФ - це черговий удар по тому, що ми називаєм “оточення Путіна”.
Для України — тепер актуальність дострокових парламентських виборів поступається актуальності дострокових президентських.

Бо тепер залишаються без відповіді 3 головні питання, на які відповісти треба якнайшвидше, враховуючи українську ситуацію:
1. Як тепер мають виконувати накази наші військовослужбовці, від генерала і до рядового, від Головнокомадуючого України, який виявився Головноофшорувачем Панами і думає не про захист країни, а про захист, розвиток і приховування свого бізнесу та ухиляння від сплати податків до українського бюджету, для наповнення якого оподатковані вже навіть пенсіонери?
2. Як тепер мають наші міжнародні партнери надавати Україні матеріальну, військову, фінансову допомогу і політичну підтримку, коли її Президент виявився не гарантом а порушником закону і злісним неплатником податків до бюджету своєї країни?
3. Як тепер мають всі інші українські платники податків, юридичні і фізичні особи, хотіти і сплачувати всі належні податки, якщо перша особа держави робить все, щоб ухилятись від їх сплати?

Відповісти на всі 3 питання поки діючий Президент може одним — для уникнення суспільно політичних заворушень і кризи, спокійно добровільно піти у відставку, призначити, згідно Конституції, дострокові вибори Президента і не брати в них участь, а займатись справою життя — власним бізнесом, тихо загораючи на офшорних пляжах, бажано в “панамці”...
#PanamaPapers

1

Коментарі

15.04.16, 18:33

ну такс мирились же стем, что препиздент Украины платит налоги в казну раши. которая на эти налоги делает снаряды убивающие наших солдат. театр абсерда

    25.04.16, 18:56Відповідь на 1 від vilga

    То было как бы "внутри". А это позорище и скандал на весь мир. Никто не будет его считать рукопожатным и вести переговоры

      35.04.16, 20:12Відповідь на 2 від ab absurdo

      наша беда в том, что у нас ничего нет в коммерческих масштабах. поэтому мы никому не нужны. ни америке ни европе. была бы нефть, янкесы в феврале-марте 2014 рашфлот и в гибралтар бы не пустили, не то что в чёрное море.

        45.04.16, 23:09Відповідь на 3 від vilga

        У нас есть земля. А это - возобновляемый ресурс, в отличие от нефти. Вы думаете, напрасно такой скандал еще до всего разгорелся вокруг земли и Тимошенко бьет тревогу по этому поводу?

          56.04.16, 03:55Відповідь на 4 від ab absurdo

          то швидше наша біда, ми користуватися нею не могли ніколи і не цінили. ні відмину від завидюзих сусідів.

            66.04.16, 04:10Відповідь на 4 від ab absurdo

            ви бачили вже відморожений наглючий писок хряка. я не я і взагалі тут непричому. на посту препиздента я бізнесом своїм не займаюсь. то без мене керівництво щось чудить. і рже при цьому. по ящику вже промайнув. вони на таке ніякої уваги не звертають зовсім. ну поався на крадіжці, і грець з нею. перший раз чи шо? та за 25 років вже збвся з рахкнку вкотре попався

              76.04.16, 22:13Відповідь на 6 від vilga

              Жаль, что не встретят его кислыми помидорами у трапа на родной земле. Он оказался недалеким местечковым жлобом. Даже я думала, что он немного умнее

                87.04.16, 07:44Відповідь на 7 від ab absurdo

                а где там мозги. хорошее владение английским говорит только о там, что выдрессирован. а других плюсов у него нет.
                олигархи ж без офшор как без кислорода, подыхают за 2-3 минуты.

                  97.04.16, 15:42Відповідь на 8 від vilga