Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Когда спит разум

  • 12.01.15, 13:00


Нередко, размышляя об авторитарных и тоталитарных режимах, наделяют их лидеров некими превосходными качествами: умом, чутьем, умением считать варианты и уж в любом случае видеть свою выгоду, поступать рационально. Это ошибка. Такие режимы держатся за счет насилия и уничтожения конкурентов внутри и нежелания иметь с ними дело снаружи. А рушатся под непомерным нагромождением собственных глупостей. Публичная, на глазах всего мира покража Крыма была просто глупостью, а не тонким расчетом, как некоторым с перепуга показалось. Я согласен с образной трактовкой Александра Морозова, блог которого публикует Kasparov.ru: «…вдруг в 2014 году Владимир Путин выбежал, сорвал шапку с прохожего и убежал обратно в Кремль». В итоге так никто в мире не смог понять, а наши идеологи доступно объяснить, «зачем В. В. Путин совершил харакири, которое испортило жизнь стране на 3 десятилетия 21-го века».

 

Действительно, мог бы за это время украсть триллион баксов и еще двадцать лет гонять сапогами Навального с Немцовым по Болотной. И делать это с удовольствием и без всякого ущерба для собственного здоровья и при полном равнодушии прогрессивной общественности. Случайность? Вдруг проснувшийся мелкоуголовный инстинкт лиговского шпаненка? Это тоже, но не главное.

 

Главное то, что любой авторитарный режим, не говоря уже о тоталитарном — отталкивает разум и науку и притягивает мракобесие и лженауку. Это закон, не знающий исключений. Гитлер и Сталин дружно гнобили науку и одновременно посылали экспедиции на поиски мифической Шамбалы, где, по их мнению, располагался центр управления Вселенной. Гитлеровская и сталинская экспедиции в ходе этих поисков сталкивались друг с другом в Гималаях. В советское и постсоветское время количество мистиков и шарлатанов вокруг власти постоянно зашкаливало: от центров изучения торсионных полей, генерирования энергии из вакуума до вездесущих очищающих воду петриков и грабовых, воскресающих мертвецов.

 

Мистика и шарлатанство заполнили эфир федеральных телеканалов. Например, на ВГТРК, на одном из главных государственных телеканалов страны, на ТВ-24, по-хозяйски расположилась «авторская» программа Александра Проханова «Ясный сокол и черный ворон». Первый эфир после Нового года состоялся 4.01.2015. Описать происходившее в эфире с помощью обычных методов выборочного цитирования и парафраза невозможно, как невозможно такими методами описать камлания якутского шамана. Программа длится 14 минут, на протяжении которых Проханов говорит, а камера периодически показывает художника, который рисует Путина в обрамлении золотых колец, образующих не то очень плотный нимб, не то солнечный диск, в центре которого размещен лик президента России.

Читать дальше:

http://sled.net.ua/yasnie/sokoli/i/chernie/voroni/rossiyskogo/tv/blog/2015/11/01

12

Коментарі

112.01.15, 13:21

Ви знаєте, я влітку 2012 року стала жертвою РТР - 1. Журналістка приїхала до нас на святилище і ми (активісти збереження інгулецького степу) визвалися бути екскурсоводами. Показали, як годиться розкопки, розповіли, що це святилище містичне, і усі, хто приймає рішення про його руйнування так чи інакше несуть покарання. Зауважу, що інтервю я давала українською мовою. А згодом, мені зали посилання на програму "Невероятно но факт", в якій моє інтервю "перекладають" на російську мову і несуть таку ахінею, що я просто отетеріла. Начеб то я сказала, що усі археологи, які вели розкопки, помирають!!!! Спочатку хотіла звернутися до суду, а потім зрозуміла, що буде складно притягти до відповідальності громадянку іншої країни за нашими законами. І просто махнула рукою. Але було продовження.

    212.01.15, 13:25Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Мої знайомі також подивилися цю передачу, і телефонували. Питають: "Ти в яку секту влізла? Що то за сатаністи та відьми такі у вас в селі?" А справа в тому, що сюжет зі святилища, вони наклали на якісь коментарі відьми і сюжет про сатаністів. Навіть не знаю з якого селища. Так що, як працюють російські ЗМІ впевнилася на власному досвіді.

      312.01.15, 13:37

      Мировая общественность дала чёткое определение этому "явлению": гипертоксическая шизофрения, известная в психиатрической литературе как кесарево безумие. А у путинососов - групповой психоз!*cr azy*

        412.01.15, 13:43Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

        Звичні методи "роботи" рашиських ЗМІ. Це всі українці узнали в 2004 році, коли перекручували слова Ю.В.Т. про "колючий дріт для Донбасу", ми ж добре пам'ятаємо, що мова йшла про 41 чи 42 км. одеського ринку, де, за словами очевидців, модна було купити навіть бомбу. На останньому Майдані таких брехунів з РТР та НТВ лупцювали просто на камеру.

          512.01.15, 13:52Відповідь на 4 від Alter ego*

          Я в 12 році ще не знала, що так можна відкрито брехати.

            612.01.15, 13:57Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Я в 12 році ще не знала, що так можна відкрито брехати.Бо кожен судить по собі! Покидьки завжди вважали порядних людей дУрнями, бо порядному ніколи в голову не прийде підлість покидька.

              712.01.15, 14:04Відповідь на 6 від Alter ego*

              Мабуть це не тільки російських ЗМІ стосується. Бо аналогічний конфуз вийшов у нас з місцевою газеткою "Пульс регионов". Коли останки німецького солдата наші українські німці зібрали для перепоховання, а журналістка сказала в своїй статейці, що вони на цьому великі гроші отримують. Той німець теж вирішив не бруднити руки об ту ганчірку-журнашлюшку. Не став подавати до суду.

                812.01.15, 14:07Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                Мабуть це не тільки російських ЗМІ стосується. Бо аналогічний конфуз вийшов у нас з місцевою газеткою "Пульс регионов". Коли останки німецького солдата наші українські німці зібрали для перепоховання, а журналістка сказала в своїй статейці, що вони на цьому великі гроші отримують. Той німець теж вирішив не бруднити руки об ту ганчірку-журнашлюшку. Не став подавати до суду.А дарма! Покидьки саме на це розраховують, бо навіть самі жахливі злочини творяться з мовчазної згоди оточуючих!

                  912.01.15, 14:10Відповідь на 8 від Alter ego*

                  Цей німець - пастор просвітеріанської церкви. Тому, я його розумію, чому він швидко оговтався від такого наклепу.

                    1012.01.15, 14:15Відповідь на 9 від ЯКриворожанка

                    Цей німець - пастор просвітеріанської церкви. Тому, я його розумію, чому він швидко оговтався від такого наклепу.Я знала таких в Донецьку. Батько моєї подруги цим займається.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна