хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Спортсмен, активіст, міліціонер і… корупціонер

  • 22.02.12, 10:39

 Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону склала протокол за фактом корупційної діяльності військовослужбовця однієї з частин Внутрішніх військ, дислокованої на Прикарпатті.

– Відповідно до Закону України військовослужбовець,  не має права займатись будь-якої іншою оплачуваною діяльністю, крім власне виконання свого обов’язку, – зазначив військовий прокурор Івано-Франківського гарнізону майор юстиції Віталій Вдовитченко. – Однак працівники військової прокуратури встановили, що цей громадянин, підписавши контракт з Міністерством внутрішніх справ і перебуваючи на посаді стрільця з грошовим утриманням 2 тисячі гривень у місяць, систематично укладав договори з Івано-Франківською філією ПАТ «Укртелеком» на виконання різного роду робіт та отримував за це винагороду.

  На додаткову «роботу» солдат ходив під прикриттям тренувань. Адже командування частини звільняло його від виконання обов’язків, як члена збірної команди з міні-футболу, яка представляла на турнірах Внутрішні війська. Таким чином солдат вчинив корупційне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вину міліціонера визначить суд, за рішенням якого йому щонайменше буде приписано виплатити штраф.

Заступник військового прокурора Івано-Франківського гарнізону

майор юстиції Андрій Величко. 

1

Коментарі

Гість: lemka

122.02.12, 15:01

    222.02.12, 16:38Відповідь на 1 від Гість: lemka

      Гість: lemka

      322.02.12, 18:05Відповідь на 2 від Тараскин

      А я знову не спитала, коли тобі можна телефонувати...