Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Новий військовий комісар «Карпат»

  • 28.03.11, 22:23
Косівсько -

Верховинський об’єднаний районний військовий комісаріат отримав нового керівника. Віповідно до наказу заступника начальника Генерального штабу Збройних Сил України ним став майор Луцюк Сергій Степанович, який до того обіймав посаду заступника Івано-Франківського міського військового комісаріату

-         Під час всієї служби Сергій Степанович показав себе як відповідальна і чесна людина, - розповів заступник Івано-Франківського обласного військового комісара з виховної роботи майор Любомир Демчук. – Власне тому йому і довірили один з відповідальних та складних ОРВК області.

   Нагадаємо, що Верховинський та Косівський райони  розташовані в гірській місцевості, з загальною площею приблизно 22 тисячі гектарів та населенням близько 113 тисяч чоловік. На  їх території знаходяться одні з найвищих точок Карпат гора Піп Іван. Через порівняно велику гірську площу і розкиданість населення, а також відсутність між багатьма селами нормального сполучення Косівсько-Верховинський ОРВК вважається на Прикарпатті одним з самих складних. Однак командування сподівається, що незалежно від всіх труднощів, новий комісар впорається з поставленими перед ним завданнями. І першим складним екзаменом на професіоналізм стане організація та проведення в ввірених йому районах призовної кампанії «Весна-2011».

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

2

Коментарі