хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Наказом Міністра оборони України Михайла Єжеля встановлено День

  • 29.12.10, 22:28

ura народ! есть повод!!!!!!!!!ura

Міністр оборони України Михайло Єжель підписав наказ від 27 грудня 2010 року № 698 “Про встановлення Дня інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України”.

Згідно з наказом, з метою підтримання престижу працівників інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України це професійне свято відзначатиметься щороку 29 грудня.

У документі відзначається, що 29 грудня 1991 року було призначено першого прес-секретаря вітчизняного військового відомства та створено прес-службу Міністерства оборони України. Це стало початком формування та становлення у Збройних Силах України структур для повсякденного оперативного та об’єктивного інформування громадськості про діяльність Українського війська та активного впливу на створення позитивного іміджу армії у суспільстві.

Сьогодні система інформаційного забезпечення діяльності Міністерства оборони України та Збройних Сил України включає шість друкованих видань, дві телерадіокомпанії, шість регіональних медіа-центрів, прес-центри видів Збройних Сил України, прес-секретарів відповідних органів військового управління, офіцерів зі зв’язків із засобами масової інформації національних миротворчих контингентів, військових частин і установ, які підпорядковуються Департаменту преси та зв’язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України.

Офіцерів, державних службовців та працівників інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України об’єднує високий професіоналізм, відданість своїй професії, готовність принести максимальну користь Збройним Силам України та державі в цілому.

Прийняття наказу сприятиме підняттю престижу офіцерів, державних службовців та працівників інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України, фахівців в галузі мас-медіа та військових журналістів
2

Коментарі

Гість: карингапух

130.12.10, 20:06

да не цікаво мені це. пробач але це бред......
про кохання про всяку хрень.... це моє...

    230.12.10, 20:43Відповідь на 1 від Гість: карингапух

    не.... ну повод же есть!!