Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Тільки на «добре» та «відмінно»

  • 19.11.10, 15:48

Сьогодні на базі 114-ї бригади тактичної авіації завершились дводенні методичні збори з командирами авіаційних ескадрилій та ланок. На проведення цього заходу було запрошено 13 перспективних льотчиків з двох авіаційних частин повітряного командування «Захід».

   - Метою зборів було довести льотчикам методу проведення льотної та льотно-тактичної підготовки, - наголосив заступник командира повітряного командування «Захід» з авіації – начальник авіації полковник Олександр Кухаренко. – А також важдиво було перевірити особисті знання кожного військового льотчика, підвищити його рівень як командира, так і пілота.

   Під час проведення зборів льотчики склали іспити з фізичної підготовки та спеціальних дисциплін. Всі оцінки були не нижче, ніж «добре». Загалом проведення зборів з командирами ланок є заключними в цілому тижні навчань, що відбувались на базі 114-ї бригади тактичної авіації. За п’ять робочих днів тут було проведено також заняття з керівниками польотів на аеродромі та полігоні, керівниками ближньої зони, зони посадки, офіцерами командних пунктів, метеослужби й авіадиспетчерами та розвідниками і дорозвідниками погоди. Близько сотні військових авіаторів змогли підтвердити свою класність, отримати допуски до виконання посадових обов’язків та підвищити свій фаховий рівень.

-         Я високо оцінюю рівень проведення всіх цих зборів, - зазначив заступник командира повітряного командування «Захід» з авіації – начальник авіації полковник Олександр Кухаренко. – Вони допомогли нам як у підготовці наземного, так і льотного складу військових частин повітряного командування «Захід». І ще раз красномовно довели, що навіть у складних умовах військові льотчики здатні виконати поставлені перед ними завдання з охорони кордонів нашої держави.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

2

Коментарі

119.11.10, 16:02

бла-бла-бла....
скажите пж-та
сколько в нашей армии летчиков находящихся на действительной (срочной) службе? Сколько из них летает? Сколько часов налета приходится на одного?
ась?

    219.11.10, 16:15Відповідь на 1 від DrEgor

    В 114 бригаде такт авиации около 30 льотчиков все они летающие. около половины допущены к віполнению полетов в сложных мет условиях. по налету около десятка льотчиков первого класа, 5-7 второг остальные третьего.

      319.11.10, 16:16Відповідь на 1 від DrEgor

      а вобще... спасибо за правильные вопросы

        419.11.10, 16:20Відповідь на 3 від Тараскин

        а вобще... спасибо за правильные вопросыя не получил правильные ответы... сколько летных часов прихотится на 1 офицера? Полет не заменишь ни тренажером ни строевой подготовкой, как и "зборами"....

          519.11.10, 16:24Відповідь на 4 від DrEgor

          ну самом деле только одного правильного ответа... уточню 23-го числа когла у нас начнутся плановые полеты...

            619.11.10, 16:27Відповідь на 4 від DrEgor

            http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=19877

            возможно там найдете ответ

              719.11.10, 16:31Відповідь на 5 від Тараскин

              для вас, гражданин военный, не кошерна такая не внимательность...
              я спрашивал не о 114 бригаде, а о армии вообще!

              если в тактической авиации только 1/2 допущена к полетам без ограничений, то наверное стоит предположить, что в других частях (эскадрильях) дело обстоит не лучше?
              p.s. а эта информация разве не является как минимум информацией ДСП?

                819.11.10, 16:40Відповідь на 7 від DrEgor

                нет. эта в той подаче которою вы получили от меня не является)))) читайте внимательно мою должность товарищ гражданский. я отвечаю только за Прикарпатье. вся информация об ЗСУ в целом на сайте www.mil.gov.ua ну если вы понимаете систему подготовки и ротаци воен кадров, то не задавайте глупых вопросов. т.к 100 процентногог допуска к полетам в сложных метео условиях небыло ни в одной части даже сов. союза... а предполагать вы можете... это ваше право...
                еще раз спасибо за вопросы.
                и если честно то пиятно, что мои информы тут читают ))))

                  919.11.10, 16:45Відповідь на 8 від Тараскин

                  где читать?
                  я не понимаю системы подготовки..... иначе не спрашивал бы!

                  а какой прок от этих "информеров"? от ежели б вы сказали где мона пощупать тренажер, что на сайте МО упомянут или например провели экскурсию какую, популяризации ради... эт другое дело. А просто инфа... кому она по большому счету тут нужна?
                  p.s. а что, веселее су-27 так ничего и не появилось? абидна

                    1019.11.10, 16:48Відповідь на 9 від DrEgor

                    ну вот и читайте внимательно информы ))). если вы журналист, то я регулярно вожу журналистов в часть на екскурсии в том числе и на проведения полетов, погдготовку к ним, ремонт и обслуживание самолетов... так что обращайтесь, акредитируйтесь и вперед! мои контакты есть тут. не найдете. обращайтесь - скину персонально.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна