Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Навчаються керівники польотів

  • 17.11.10, 18:07

На базі 114-ї бригади тактичної авіації розпочались дводенні інструкторсько-методичні збори з керівниками польотів на аеродромі та полігоні, керівниками ближньої зони, зони посадки, офіцерами командних пунктів, метеослужби та авіадиспетчерами. За час зборів вони отримають нові знання з єдиної методики організації роботи групи керівництва польотами, управління повітряним рухом літаків, вертольотів.

   - Робота всіх цих людей дуже важлива в організації будь-яких польотів військових літаків, - наголосив заступник командира повітряного командування «Захід» з авіації – начальник авіації полковник Олександр Кухаренко. – Від них напряму залежить безпека людей як у повітрі, так і на землі. Саме тому для проведення лекцій та практичних занять ми залучили лише провідних спеціалістів нашого командування.

   Загалом у зборах беруть участь 59 військовослужбовців з усіх авіаційних частин, розташованих на заході України. За підсумками зборів керівництво повітряного командування «Захід» буде приймати рішення про допущення цих осіб до виконання службових завдань.

Підполковник Тарас Грень.

 Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України
2

Коментарі