Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Військові льотчики повернулись на Прикарпаття

  • 24.09.10, 17:52
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Військові пілоти Івано-Франківської бригади тактичної авіації сьогодні повернулись на свою базу з аеродрому Бельбек, що неподалік Севастополя. За словами заступника командира бригади з льотної підготовки підполковника Сергія Васильєва, семеро пілотів-винищувачів брали участь в одному з етапів комплексу навчань з органами військового управління та військами і силами «Взаємодія-2010». Під час цих навчань наші льотчики здійснили нічні учбово-бойові пуски ракет класу повітря-повітря. Всі пілоти вразили повітряні мішені і отримали оцінку відмінно.

   Такими результатами пілоти ще раз підтвердили те, що 114-та Івано-Франківська бригада тактичної авіації, яка сьогодні святкує свій 70-річний ювілей, є однією з кращих в Повітряних Силах Збройних Сил України. Примітно те, що пілоти здійснили переліт до базового аеродрому на Прикарпатті своїми літаками МІГ-29. Як повідомили посадові особи бригади тактичної авіації, за час перельоту не було зафіксовано жодних нештатних ситуацій. Всі машини і пілоти повернулись додому.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.  

3

Коментарі