хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Фінальний гала-концерт першого всеукраїнського туру

  • 24.04.18, 23:25

Фінальний гала-концерт першого всеукраїнського туру

 Сьогодні в місті Маріуполь відбувся фінальний гала-концерт Зразково-показового оркестру Збройних Сил України та гурту «Шабля».  Протягом тижня ці знані у всьому світі музичні колективи об’єднані патріотично-мистецьким проектом «Браття Українці», дали дванадцять концертів у таких донецьких містах як Станиця Луганська, Щастя, Авдіївка, Сєверодонецьк, Лисичанськ, Попасна, Бахмут, Торецьк, Мар'їнка, Угледар та Волноваха.

Такий всеукраїнський тур проводиться вперше. Його ініціаторам став автор «Гімну АТО» Вова Гейзер, та втілення в життя стало можливим за сприянням Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України.

-                    Мета цього дійства дуже проста і потрібна нашій державі, - зазначив ініціатор туру Вова Гейзер. – Артисти і музиканти воюють не зброєю а словом і музикою. Тобто ми піднімаємо бойовий дух нашим солдатам, щоб вони відчували нашу підтримку. Крім цього нашими глядачами були і військові, і цивільні люди. І це добре, якщо творчість допомагає всім нам гуртуватись навколо почуття гордості за свою державу.

Загалом, патріотично-мистецький проект «Браття Українці» це ціла серія культурно-мистецьких заходів, які стартували з району проведення АТО.  Вони включають в себе не лише концерти, це і створення хроніко-документального фільму, низка фотовиставок. Також цього року заплановано виступи в частинах та підрозділах, які дислокуються в тилу. В літку цього року заплановано проведення фестивалю серед дітей та юнацтва присвячений Дню Незалежності України. А на осінь заплановано повторення цього туру Донбасом, та проведення рок-фестивалю. Крім цього в планах артистів здійснити тур Європейськими країнами, щоб до нести до їх мешканців всю правду про події в Україні.

 Тарас Грень.

1

Коментарі