хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Гарячі ночі і неспокійні дні захисників Талаківки

  • 23.04.18, 16:37

Гарячі ночі і неспокійні дні захисників Талаківки

Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати всі взяті на себе домовленості. Обстріли наших позицій, та вогневі провокації тривають постійно. Само собою головну активність ворог проявляє з настанням темної пори доби. Бо як справжні злодії, вони намагаються приховати свої злочини темрявою.

-         Протягом дня ворог активно намагається укріпити свої позиції, - розповів один з військовослужбовців Юрій. -  А з приходом ночі починаються обстріли наших позицій. По нас застосовують озброєння БМП-1 та БМП-2, СПГ, ПТУР, великокаліберні кулемети. Вогонь у відповідь ми відкриваємо лише з дозволу та відома вищого керівництва. Як правило, після наших пострілів ворожий вогонь швидко стихає.

З приходом весни, та пробудженням природи почастішали випадки застосування ворогом диверсійних груп. Проте, наші бійці ведуть постійне спостереження. Хлопці відслідковують всі зміні ландшафту перед своїми позиціями, вираховують можливі шляхи проходження ворожих російських диверсантів. І само собою готують загарбникам «палкий» армійський прийом.

Також, за словами наших бійців ворог дещо змінив свою тактику. Тепер окупаційні підрозділи діють в тісній співпраці з снайперами. Виглядає все це наступним чином: після заняття спостережних позицій ворожими корегувальниками, підрозділ російсько-окупаційних військ починає хаотичний обстріл наших позицій. Мета обстрілу – спровокувати вогонь у відповідь, щоб викрити наші приховані вогневі точки. Після цього, снайперам дається корегування і з настанням темряви вони ведуть вогонь вже по отриманим координатам.  Цю тактику швидко зрозуміли наші воїни, та доклали зусиль щоб звести її ефективність нанівець. Також, у розпорядженні наших бійців є засоби як спостереження, так і вогневого ураження, що дозволяють ефективно виявляти та знищувати снайперські та диверсійні групи. 

Та попри всі обстріли та провокації дух наших бійців залишається незламним.

-         Настрій у всіх наших бійців бойовий, - продовжив Юрій. – Всі готові і мають сильне бажання звільнити Україну від всієї наволочі, що прийшла на нашу землю. 

Тарас Грень.

 

1

Коментарі