хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Спроби звинуватити Збройні Сили України у застосуванні озброєння

  • 08.12.16, 10:17

Спроби звинуватити Збройні Сили України у застосуванні озброєння забороненого Мінськими домовленостями – безпідставні

         За минулу добу по позиціям Збройних Сил України було випущено 61 снаряд калібром 152 міліметри, та 64 снаряди калібром 122 міліметри. Загалом зафіксовано 9 випадків (230 пострілів) застосування з боку незаконних збройних формувань ОРДО озброєння, яке мало б бути відведено згідно з Мінськими домовленостями. Збройні Сили України у відповідь не застосовували жодних видів важкого озброєння.

Всі звинувачення на адресу українських військових стосовно застосування ними артилерії великих калібрів - це брудні інсинуації. Їх метою є приховати реальний стан щодо застосування 7.12.2016 року артилерії калібрів 152 та 122  міліметрів НЗФ  ОРДО.

         СММ ОБСЄ було оперативно поінформовано про вище вказані порушення режиму припинення вогню. Всі об’єктивні дані фотофіксації застосування з боку НЗФ великокаліберної артилерії буде передано встановленим порядком.

Керівник  української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін  генерал-майор Анатолій Петренко.

         

4

Коментарі

Гість: Justik

18.12.16, 10:37

Так от виявляється хто поліцейських в Княжичах розстріляв!

    Гість: Lakastra

    29.12.16, 01:44

    Тарас привет. Тысячу лет с тобой не общался. Я вижу что ты много пишешь, но катастрофически не хватает времени. И если честно, так уже в печенках политика и война, что даже от телека избавился. Новости пробегаю быстро, в печатном варианте, и то, только чтоб быть хоть как то в курсе происходящего.
    За последнюю неделю, впервые за последний год, посмотрел раза три новости... - правильно что телек забросил подальше.
    У меня своя война...
    Ты где сейчас? Я так понимаю что там? Молодец - пиши.