хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Керівники ОРДО блокують прагнення України відвернути екологічну

  • 31.10.16, 06:22

Керівники ОРДО блокують прагнення України відвернути екологічну катастрофу на Донбасі

Необхідною умовою для виконання ремонтно-відновлювальних робіт на життєво важливих об'єктах інфраструктури є надання гарантій безпеки повного припинення вогню. Оперативні дії представників СЦКК з підтвердження гарантій безпеки за заявками від підприємств для виконання робіт багато в чому сприяють вирішенню цього важливого питання.

Зі свого боку українська сторона СЦКК, спостережні групи активно взаємодіють з командуванням угруповань і військових частин Збройних Сил України, державними органами, а також підприємствами, які здійснюють ремонтно-відновлювальні роботи. Причому не тільки на етапі узгодження питання щодо введення режиму «Тиша», а й безпосередньо в процесі виконання робіт.

В той же час, протягом значного періоду відновлювальні роботи не проводяться внаслідок відсутності підтвердження гарантій безпеки дотримання режиму припинення вогню з боку ОРДО від російської сторони СЦКК.

Українською стороною СЦКК отримано письмове підтвердження про відмову без пояснення причин надати гарантії безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт по заявкам Авдіївського коксохімічного заводу та Красногорівського вогнетривкого заводу.

Крім того, на даний час не поступало відповіді щодо надання гарантій безпеки при проведенні ремонтно-відновлювальних робіт по заявкам Фенольного заводу та Бахмутського Аграрного Союзу.

Затримка або не виконання відновлювальних робіт на зазначених об’єктах створює передумови виникнення гумантарної і екологічної катастроф, які можуть торкнутися десятків а може і сотні тисяч мирних мешканців по обидва боки лінії зіткнення сторін.

Складається враження, що загроза виникнення гуманітарної та екологічної катастроф і є та мета, яка переслідується керівниками ОРДО ненаданням гарантій безпеки на проведення даних робіт.

Довідково

1. Фенольний завод в районі н.п. Новгородське (Донецька обл., територія підконтрольна українському уряду) – продовження роботи щодо посилення протиаварійного захисту шламонакопичувача ІІІ черги і прилеглих територій.

Попередні шість заявок керівника підприємства ”Інкор і Ко” на дотримання режиму припинення вогню під час проведення робіт, починаючи з 10 липня 2016 року, не погоджені представниками ОРДО.

2. Газорозподільна станція в районі н.п. Красногорівка (Донецька обл., територія, підконтрольна українському уряду) – роботи з оцінки стану газопроводу виведення з виготовленням 2-х шурфів на газорозподільній станції і нитки високого тиску в районі траси Запоріжжя-Донецьк.

Проект прокладки газопроводу до населених пунктів Мар'їнка і Красногорівка був завершений у червні 2016 року. На даний час стоїть питання щодо підключення газопроводу до газорозподільної станції, що дозволить забезпечити жителів н.п. Мар'їнки та Красногоровки (Донецька обл., територія, підконтрольна українському уряду), а також н.п. Олександрівка (територія ОРДО) газопостачанням і опаленням в зимовий період (близько 20 тис. чоловік).

Станом на 28.10.2016 заявка керівника Красногорівського вогнетривкого заводу
від 29.09.2016 № 359 про надання гарантій безпеки на проведення даних робіт представниками ОРДО не узгоджена.

Термін дії заявки - з 01.10.2016 по 30.10.2016.

3. "Бахмутський аграрний союз" – роботи з обстеження саперами проїздів від будівлі очисних споруд до поля № 40 і суміжних полів на наявність вибухонебезпечних предметів.

ПрАТ "Бахмутський аграрний союз" розташоване поруч з н.п. Новолуганське (Донецька обл., територія, підконтрольна українському уряду), займається промисловим свинарством.

Заявка керівника ПрАТ "Бахмутський аграрний союз" від 11.10.16 № 404  узгоджена представниками ЗС України 13.10.2016.

Станом на 28.10.2016 підтвердження гарантій безпеки на проведення даних робіт з боку ОРДО від російської сторони СЦКК не надходило.

Термін дії заявки - з 17.10.2016 по 25.12.2016.

4. Авдіївський коксохімічний завод (м. Авдіївка, Донецька обл., територія підконтрольна українському уряду) – проведення відновлювальних робіт пов’язано з важким станом електропостачання та постачання технічною водою, що зумовлює зупинку підприємства.

Станом на 28.10.2016 підтвердження гарантій безпеки на проведення даних робіт з боку ОРДО від російської сторони СЦКК не надходило.

Термін дії заявки - з 06.10.2016 по 10.11.2016.

 

 

3

Коментарі

12.11.16, 13:31

Сєпари заводи вивезли на Росію, зараз вивозять Хімзавод Стирол з Горлівки, а для чого їм українці, виморозити нас холодом хочуть, а потім москалів сюди завезти. От і не дають ремонтувати газопроводи.