хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Переможний бій починається з якісного навчання

  • 04.06.16, 09:11

Переможний бій починається з якісного навчання

Не припиняється навчання військовослужбовців, що обороняють Україну від ворожої навали на Маріупольському напрямку. Після бойових чергувань наші воїни виходять на полігон, щоб вдосконалити свою майстерність.

-         Моя рота складається з мобілізованих людей, розповів командир підрозділу з позивним Скорпіон. – Всі ми служимо вже понад два роки. Однак кожного разу відходячи на перепочинок в нас проводять заняття з бойовою стрільбою. Адже завжди потрібно тримати свої навички, в так би мовити, тонусі.

І хоча більшість чоловіків мають реальний бойовий досвід, всі вони сумлінно ставляться до підготовки в тилу. Бо чітко усвідомлюють, що запорукою їх успішного повернення до дому є якісні військові знання.

-         Мені приємно те, що переважна більшість військовослужбовців моєї роти, незважаючи на всі випробовування, що припали на наш підрозділ вирішили підписати ще один контракт, - продовжив командир роти. – Повірте, всі вони знають, що захищаючи Україну – бережуть не лише свій дім, але й весь світ від гібридної пошесті.

Тарас Грень.

4

Коментарі

14.06.16, 09:17

    Гість: сонный

    24.06.16, 09:26