Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

“Маршал” військової стоматології

  • 16.02.16, 11:23

Маршал” військової стоматології

У Львові вшанували мецената відомого лікаря Мирона Угрина. Він один з перших лікарів, який стояв біля витоків вітчизняної стоматологічної імплантації. Його розробки набули світових визнань. А коли до нашої держави прийшла біда, Мирон Угрин, підписав меморандум з Міністерством оборони України про співпрацю. Таким чином на полігонах нашої держави, де проходять навчання мобілізовані бійці було сформовано кілька десятків пересувних стоматологічних кабінетів. Безпосередньо до зони АТО було відправлено вісім пересувних стоматологічних кабінетів. Крім цього Мирон Угрин допомагає з забезпеченням всіх цих кабінетів розхідними матеріалами. В цих кабінетах поводять повну санацію ротової порожнини рота. За час існування цих кабінетів було обстежено більше 10 тисяч (!) військовослужбовців.

  • Це була, і є велика допомога всім нам, - зазначив начальник центральної стоматологічної клініки Міністерства оборони України, головний стоматолог Збройних Сил України полковник медичної служби Михайло Лищишин. - Стан стоматології в нашій державі відомий. І от під час мобілізації, люди які не мали можливості, або просто занедбали свої зуби потрапили до лав Збройних Сил України. І нам довелось вирішувати цю проблему. Бо воїн з зубним болем це вже не боєць.

На найбільшій сцені Східної Європи в театрі імені Марії Заньковецької медичної служби Михайло Лищишин передав в руки Мирону Угрину подяку від Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака за допомогу. Також військові медики з різних регіонів нашої держави подарували меценату військовий однострій з напівжартівливим званням “маршал стоматології”. Та ще чимало відзнак від стоматологів у погонах.

  • Я від імені медиків південного регіону привіз Мирону Угрину наш військовий календар, який ми зробили на основі знімків під час допомоги медиків в зоні АТО, - розповів провідний стоматолог полковник медичної служби Володимир Мазур. - Біда всіх нас об'єднала, і Мирон Угрин один з перших, хто почав нам реально допомагати. І ми йому за це вдячні.

Також до військових привітань долучилась і відома волонтер координатор проекту санація Марта Дацько.

  • Військові, це люди, які захищають нас, - зазначив Мирон Угрин. - І всі ми маємо зробити все можливе, щоб у військо не приходило 95 відсотків мобілізованих без санації. Щоб поранені на передовій отримували якнайшвидше найякіснішу медичну допомогу. І низько кланяюсь вам хлопці за те, що ви робите для всієї держави.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний

медіа-центр

Міністерства оборони України.

9

Коментарі

116.02.16, 11:53

Кращі побажання ВАМ+всім патріотам=МНОЖТЕ ! Як не дай Боже кацапня нападе на з Білорусі то вся наша техніка перейде в руки ворогів Украіни і піде на Киів =саме тому на Рівенщині і Волині зараз по інфах УПА є багато сепарів які з своіми сім"ями заселяють Луцьк\Рівне та інші міста і села в напрямку на окуповану московськими лжепопапи Почаівську Лавру й все це робиться за Путіно\ЯнучароАХМЕТОВСЬКІ або награбовані на Донеччині \Луганщині та по Украіні гроші !!! НАШІ ПАТРІОТИ негайно МАЮТЬ добитися щоб ця техніка була переведена ближче до ЛЬВОВА в район Золочіва \Бродів й там робити народне ополчення .бо ближчі тиждні будена УКРАІНУ жахливий танковий напад десятків московитів з КРИМУ\ДОНЕЧЧИНИ\ Білорусі\Придністров"я http://serg32sem2.livejournal.com/725853.html СПАСИ скорше БОЖЕ Христе УКРАІНУ

    216.02.16, 15:59