хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Кістяк оборони Маріупольського плацдарму

  • 26.09.15, 19:02

Кістяк оборони Маріупольського плацдарму

Він прийшов в АТО ще з третьою хвилею мобілізації. Прийшов і залишився тут - на передових позиціях. За юний вік бойові побратими дали йому позивний «Малий». Більшість хлопців з його ротації вже давно демобілізувались. Та Малий разом з друзями залишився і підписав контракт. 

-         Ну от допустимо ми всі поїдемо до дому, і що тоді? – каже Малий. – Кого сюди пришлють? Та й навчити тих хлопців треба. Я і мої друзі прийшли добровільно. Ми знаємо куди ми прийшли і чого прийшли. І повернемось до дому лише з нашою перемогою.

  Більшість хлопців вже отримали статус «учасника бойових дій», і разом з тим відповідні пільги. За словами Малого вони вже привикли до постійної небезпеки. Власне такі солдати зараз складають основний кістяк оборони Маріупольського плацдарму. Їх висока професійна підготовка відшліфована бойовим досвідом. Сподіваємось, що з часом ці хлопці виберуть фах військового і поступлять у військові навчальні заклади та стануть стрижнем офіцерських кадрів новітніх Збройних Сил України.

Тарас Грень. 

5

Коментарі

Гість: Туго_Входит

126.09.15, 19:35

Слава Україні!
Слухаємо гімн у виконанні Петра Порошенко і Верховної Ради. http://music.i.ua/player/2473710/5006/1111834/

    Гість: Туго_Входит

    226.09.15, 20:20

    Пользуясь случаем поздравляю Порошенко Петра Алексеевича с Днем Рождения

    Уважаемый президент!
    Сегодня хотелось бы не только поздравить Вас с праздником, но и выразить огромную признательность за Ваши судьбоносные решения, делающие развитие нашей страны более плодотворным, а жизнь ее граждан – процветающей!
    Позвольте пожелать Вам всего самого доброго, скорейшей реализации Ваших планов и идей, отличного здоровья, надежных и верных единомышленников и большого личного счастья!

      Гість: сонный

      327.09.15, 08:23Відповідь на 1 від Гість: Туго_Входит

      Слава Україні!
      Слухаємо гімн у виконанні Петра Порошенко і Верховної Ради. http://music.i.ua/player/2473710/5006/1111834/
      хорошо поют стараются