хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Маріупольський плацдарм надійно захищений

  • 16.09.15, 22:53

Маріупольський плацдарм надійно захищений

Неочікувано, поправши всі попередні міжнародні домовленості та не оголошуючи війни, ворог атакував наше узбережжя неподалік Маріуполя, та висадив туди свій десант. Українські прикордонники чинили мужний опір загабникам, проте сили були нерівними. Однак, перед тим, як відійти, вони встигли викликати підмогу Збройних Сил України. Першими вступили в бій з ворогом протитанкісти. За наказом керівніка, вони оператівно вийшли на свої вогневі позициї. Та підступний ворог за цей час зумів підтягнути свої основні сили, які булі посилені велікою кількістю бронетехніки. Влучнімі пострілами мужні протитанкісти зуміли зупинити розгортання нападників. Та ворог продовжив наступ. Тоді, у гру вступили підрозділи нашої гаубічної артилерії. Залпами, вони змогли зупинити нападників на вже зайнятих ними рубежах. Однак, терористи почали закріплюватісь і викликали підтримку своєї авіації. У відповідь почалі розгортання танкові і піхотні підрозділі Зброїних Сил України. Швидким маневром та влучним вогнем вони підбили ворожі гелікоптери, та знищили основні сили ворога. Ті з нападніків, що залишілісь в живих здались у полон.

 Такими були польові навчання  з бойовою стрільбою на Маріупольському плацдармі. Вони стали вінцем кількамісячної підготовки військовослужбовців, що поповнили лави Збройних Сил України під час останньої мобілізації. Вчорашні вчителі, банківські працівники та представники інших цілком мирних професій сіли за важелі танків, стали до прицілів гармат, опанували стрілецьку зброю.

   Примітно те, що навчання не відбувались за звичною радянською схемою – спочатку багато репетицій а потім нібито навчання. Адже такі псевдо заняття приносили до війська радше шкоду, ніж користь. А досвідчені офіцери називали їх «командирськими виставами».  Ці навчання були завершенням низки підготовок особового складу. До речі підготовка бійців відбувалась за новими сучасними стандартами. І як висновок – всі воїни з різних родів і видів військ продемонстрували чітку злагодженість. Хоча під час цього навчального бою було чимало ввідних, як по цілям, так і по взаємодопомозі. Загалом в навчаннях приймали участь близько ста одиниць техніки та кількасот військовослужбовців.

  Як висновок можна зазначити, що Маріупольський плацдарм надійно захищений. І якщо ворог наважиться на наступ то отримає добрячих стусанів.

Тарас Трень.

 

15

Коментарі

116.09.15, 23:06

блин, не пугай так.

    216.09.15, 23:07Відповідь на 1 від Al KazlOFF

    блин, не пугай так. читать нужно внимательно

      316.09.15, 23:09Відповідь на 2 від Поговорим

      та читаю.

        416.09.15, 23:13

        блин, не пугай так. читать нужно внимательно ох какая ты страшная))привет придурок)

          516.09.15, 23:20

          блин, не пугай так. читать нужно внимательно ох какая ты страшная))привет придурок) ты напрашиваешься на грубость? я ж отвечу.. но меня тогда уже не остановить.. в страшных снах тебе сниться буду..ой мама - а ну давай - жду-с)

            616.09.15, 23:21

            блин, не пугай так. читать нужно внимательно ох какая ты страшная))привет придурок) что молчишь, Диканька?жду-с)

              716.09.15, 23:25

              блин, не пугай так. читать нужно внимательно ох какая ты страшная))привет придурок) что молчишь, Диканька?алё, Дупло - чё молчим? пора наверное в люлю - спать)

                Гість: Буу

                816.09.15, 23:26

                откуда в украинской армии появилась российская техника?! где она была раньше?! А хоть и трофей тебе бы радоваться украинец а ты шо делаешь??

                  916.09.15, 23:26Відповідь на 8 від Гість: Буу

                  откуда в украинской армии появилась российская техника?! где она была раньше?! А хоть и трофей тебе бы радоваться украинец а ты шо делаешь??привет керосинище - всё хренью маешься?

                    Гість: Буу

                    1016.09.15, 23:27Відповідь на 7 від Поговорим

                    Ану Брысь с этой заметки погань

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна