хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Український військово-інженерний геній

  • 16.09.15, 00:16

Український військово-інженерний геній

Кілометри повнопрофільних окопів, сотні тисяч тон бетону і землі, грамотно продумані сектори обстрілів. Вогнева підтримка сусідів… Все це новітні Українські позиції неподалік Маріуполя. Все, що є тут розроблено і втілено в життя нашими Українськими інженерами та тактиками. Побудовано Українськими будівельниками. Зроблено все на совість адже робилось для потреб Української армії. От скажімо всі вогневі точки надійно вриті в землю. Створені вони з спеціальних металевих боксів, та вкрити своєрідним «слоєним пирогом»  з півтораметрового посиленого залізом бетону, землі та дерева. Пробити його не зможе жоден з російських артилерійських снарядів. Вхід і бійниці захищені броньованими ставнями та дверима, що з середини запираються на надійні засуви.

  Подбали інженери про комфорт підрозділів, які вестимуть бій у цих неприступних спорудах. Зокрема стіни і стеля вкриті негорючим звукоізоляційним матеріалом. Є витяжки, місця для сну і навіть можливість встановити автономні джерела електричного живлення а разом з ними і холодильник та телевізор. Крім цього, через невеликі дистанції в окопах організовані спеціальні перекриті місця, які дозволять вкритись бійцям під час обстрілу тами улюбленими кремлівськими терористами «градами». Ці щілини захищені більш ніж 4-ри метровими бетонними перекриттями, які спираються на основу з залізобетонних блоків. Для укриття особового складу під час посиленого обстрілу передбачені спеціальні заглиблені бункера. Вони  уявляють з себе броньовану конструкцію, яка закопана на п’ятиметрову глибину. А для захисту створена бетонне укриття с спеціальною глиняно-земельною подушкою. Також передбачені вогневі місця для бойової техніки та укриття екіпажів.

  Окремо потрібно зупинитись на організації мережі окопів. Вони створені і вкрити сучасними штучними матеріалами, які не гниють і не горять. А для посилення армовані спеціальною металевою сіткою. Всі окопи з’єднані між собою і дозволяють швидко і приховано проводити маневр особовим складом та вогневими засобами.

Потрібно наголосити, що всі ці оборонні споруди є унікальними. Адже вони є розробками вітчизняних військових інженерів, і не мають аналогів у світі. Оборонні лінії вже готові і прикривають найважливіші напрямки оборони Маріуполя.

Тарас Грень. 

12

Коментарі

Гість: InnaFL

116.09.15, 00:40

    Гість: сонный

    216.09.15, 06:57

    если все укрепления такие то неплохо

      Гість: Aqweron

      318.09.15, 03:46

      "...Пробити його не зможе жоден з російських артилерійських снарядів..."
      гении, мля)
      настоящим военным только не говорите про это
      засмеют