хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Брат за брата!

  • 13.09.15, 01:04

Брат за брата!

Минуло більше року важкої визвольної війни українського народу. Війни проти утопічних ідей відродження нового СРСР. Проти сепаратистського поділу та аншлюсів територій нашої держави.

 Так, війна принесла до нас багато горя і розпачу. Ми навчились ховати своїх побратимів, і зрозуміли що таке біль втрат. Та разом з цим відбулось те, чого не очікували наші вороги. Те що їм не снилось навіть у найжахливішому сні – Збройні Сили України постали з попелу і руйнувань та сформувались  у потужну дієздатну силу. І головним гаслом, яке лягло в основу новітніх Збройних Сил України є – «Брат за брата!». Адже лише разом, відчуваючи взаємопідтримку і взаємодопомогу ми  можемо виконувати бойові завдання і йти до нашої перемоги. Навіть якщо ти послизнувся, брат – твій бойовий побратим протягне тобі руку і не дасть впасти. Адже всі ми – солдати України. Брат за брата. В єдності наша сила! У вірі наша Перемога!

Тарас Грень. 

6

Коментарі

Гість: InnaFL

113.09.15, 01:20

    213.09.15, 07:44

    Борімося ! ПОБОРЕМО ! Бог з нами козаками й офіцерами УГВР\УПА й нашими патріотами в ЗСУ +Вічная память нашим полеглим борцям за волю і дай Бог скорше їм воскресіння з небес на поміч нам у боротьбі проти Богом проклятого Антихриста Путіна=ХАСИДгидота знов 14 вересня їде в Україну праздновать свій "новий год " https://www.youtube.com/watch?v=wX93cbY5NBE ось що виробляла в 2014 році в УМАНІ ота Ж2 ! У нас є інфа що 2 побитих ними українців загинули від ран+ Є НОВИНА що жидва саме в ці дні чекає приходу свого месії тобто лжехриста=який скаже що Путін має бути царем всього світу та єднатиме лжеправославних і лжеюдеїів та будистів й мускльман та інші віри в єдину лжевіру.Украіна переможе ! Бог поможе http://blog.i.ua/user/4400999/1702020/ Щасливо=Слава Україні

      Гість: сонный

      313.09.15, 09:56