хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

З святом вас, «залізні лицарі» Збройних Сил України!

  • 13.09.15, 00:48

З святом вас, «залізні лицарі» Збройних Сил України!

  Сьогодні у Збройних Силах України своє професійне свято відзначають воїни-танкісти. Прямо в польових таборах танкістів маріупольського плацдарму привітав командувач сектору генерал-лейтенант Анатолій Сиротенко.

-         Воїни-танкісти, Ви є тією унікальною зброєю сил АТО, яка одночасно може бути і непрохідною броньованою стіною, і потужним вогневим кулаком, що пробиває будь-яку, навіть найскладнішу оборону противника, зазначив він в своєму вітанні до воїнів – танкістів. - Командування та особовий склад сектору  щиро вітає Вас з професійним святом та бажає Вам бути гідними нащадками батьківської слави і козацької звитяги, які гартувалися під час визвольної боротьби українського народу.

Однак Командувач приїхав до танкістів не з пустими руками, окрім почесної відзнаки «За оборону Маріуполя», яку отримали найдостойніші представники цієї прославленої професії, грамот та інших заохочень, генерал-лейтенант Анатолій Сиротенко привіз танкістам новенькі українські танкові комбензони. Вони виготовлені з спеціального вогнетривкого матеріалу, і будуть в нагоді нашим «залізним лицарям» під час оборони  Маріупольського плацдарму.

Тарас Грень. 

5

Коментарі

Гість: сонный

113.09.15, 10:11