хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Перші спортивні дитячі змагання на честь військового героя в Мар

  • 12.09.15, 00:00

Перші спортивні дитячі змагання на честь військового героя в Маріуполі

 У Маріуполі відбулась грандіозна подія. На базі середньої загальноосвітньої школи №15 відбувся перший дитячо-юнацький спортивний чемпіонат на кубок імені почесного громадянина цього прославленого міста трударів - бійця Збройних Сил України Андрія Назаренко. Андрій мужня людина, з самого початку Революції Гідності підтримав ідеї волелюбності України. І коли стала потреба пішов захищати свій дім і державу. Він прийняв геройську і мужню смерть 20 червня цього року прикриваючи відхід своїх побратимів під час бою в населеному пункті Павлопіль.

  Подвиг цього героїчного маріупольця був гідно оцінений земляками. Ще на початку навчального року у рідній школі, де навчався цей патріот України було встановлено меморіальну дошку. А потім було вирішено започаткувати перехідний спортивний кубок. До ініціативної групи увійшли Анжела Тимченко,Владимир Цеповатенко,Юрий Тернавский,Алексндр Лашин,Данил Чуфаров, Ирина Гоша.

  Для першого чемпіонату було вирішено до дитячих команд запросити військовослужбовців сил АТО, які зараз захищають Маріупольський плацдарм, а також співслужбовців Андрія.

  Змагання вийшли запеклими та веселими. І хоч за законами спортивного жанру переможець все ж таки був, діти і дорослі одноголосно вирішили, що в першому турнірі перемогла віра в Україну, в нашу єдність та волю.

-         Мені дуже приємно що ці змагання відбулись саме в рідній школі мого сина, - розповіла мама загиблого героя Наталія Михайлівна. – І ці змагання якраз в дусі мого Андрійка. Він був веселим, відкритим і щедрим. Дякую вам всім, що не забуваєте мого сина.

Тарас Грень. 

4

Коментарі

Гість: сонный

112.09.15, 09:13