хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Десантник Юля - “...бажаю всім чоловікам-ухильникам від служби в

  • 15.03.15, 18:47

Десантник Юля - “...бажаю всім чоловікам-ухильникам від служби в армії гарних подарунків на восьме березня! Це — ваш день...”

Все ж таки наші, українські дівчата найкращі в світі! От скажімо рядова військової служби за контрактом Юлія Якимчук. Вона зв'язківець у 80-ї окремій аеромобільній бригаді, і на даний час виконує свою нелегку роботу на передових рубежах оборони нашої держави. Коли дівчатка, ще школі мріяли про принців і платтячка, вона, разом з тим мріяла і про небо. Про те, як підкорить найбільшу стихію нашої планети. Власне так і трапилось. У військкоматі наполегливій і рішучій дівчині пішли на зустріч. Так вона стала десантником. І не просто, а з однією з найважчих військових професій — зв'язківець.

  • Мені подобається порядок і чесність в стосунках, - каже рядова військової служби за контрактом Юлія Якимчук. - І я втішена, що в нашій бригаді саме так. В нас просто відсутня більшість того бруду, який нерідко можна зустріти в цивільних структурах.

Крім цього, Юля переконана, що служба в армії, це впевненість в майбутньому. Адже за її словами, доки існуватиме держава, буде і військо. А значить в неї буде і гарантована робота та соціальний пакет.

  • Будь- які інші структури, наприклад банки, фонди чи навіть Верховну Раду можуть завжди закрити і скоротити, - переконана солдат-десантник. - А армія потрібна державі і людям. Адже власне, ми — люди у погонах, виступаємо гарантами незалежності України. І тому військо буде завжди на гарному рахунку і в пошані.

Не секрет, що в десанті стрибає з парашутом весь особовий склад незалежно від спеціальності. Від командира бригади до кухаря. Має свої стрибки і Юля. І кожен стрибок для неї з одного боку страшний, а з іншого захоплюючи цікавий. Адже відчуття вільного польоту, звук відкриття куполу над головою, та пісня приборканого неба, що звучить в стропах не передати жодними словами. Це потрібно відчути.

Коли стало питання виходу в АТО, Юля не вагалась не секунди. Вона вирішила, що її місце там, де знаходиться її підрозділ. Де воюватимуть її бойові брати та сестри. Вона, знає, що в списку снайперів зв'язківці завжди в перших рядках, адже некерований вищим командуванням підрозділ приречений на поразку. Та це не лякає мужнього солдата. Вона сміливо виконує свою роботу на одному з найгарячіших на даний момент напрямків в зоні проведення АТО. Дуже скептичне ставлення у десантника Юлі до осіб чоловічої статі, які зараз ухиляються від призову та мобілізації.

  • Я бажаю всім чоловікам-ухильникам від служби в армії гарних подарунків на восьме березня! Це — ваш день, - каже вона. Щоправда відразу додає. - Я знаю чимало чоловіків, які за тих чи інших обставин не можуть бути тут з нами. Вони багато роблять як волонтери. І за це їм велике дякую.

Дома на нашу героїню чекає найближча і найрідніша у світі людина — мама. Вона живе в Сумах, і надзвичайно сильно хвилюється за свою донечку, яка зараз на війні. Виконую прохання Юлії Олександрівні, і за допомогою засобів масової інформації, хочу передати мамі Юлі, що її дочка, здорова, має велику повагу в своєму військовому колективі, і на дуже доброму рахунку за свою сумлінну службу у командування. А сама Юля просила передати мамі так:

  • Мамо не плач і не хвилюйся!В нас все гаразд. Ти собі не уявляєш, які залізні хлопці бережуть твій спокій. Я скоро повернусь до дому. І прийду лише з перемогою.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

9

Коментарі

115.03.15, 19:06

П. Тараскін. В Україні не було б жодного ухильника від служби. Але для цього потрібно, щоб були виконані три вимоги.
1. Щоб представники деяких сімей воювали на передовій, щоб у людей не складалося враження, що їх розводять, як котят
2. Щоб армія воювала зброєю, а не тілами
3. Щоб воїн, який отримав поранення, жив суттєво краще, ніж деякі чиновники і ще дехто. А, якщо загинув, щоб сім*я мала від держави потужні гарантії.
4. Якщо це буде, військомати будуть взяті в облогу призивниками.

    215.03.15, 19:06

    Типичный десант, волосы длинные которые раскрывшийся парашют может прихватить. С небветренным свежим личиком и кожей дитя. Я не спорю - красавицв....

      Гість: Суховъ

      315.03.15, 19:12Відповідь на 2 від HOT_TABych

      ты не смотри на украинских девок, удмурт. лучше посмотри на свою кацапскую Нордику. у нее под формой ВДВ еще и сиськи надувные

        Гість: Суховъ

        415.03.15, 19:12

        Про десантника Мішу Чечетова чув ?

          515.03.15, 19:17Відповідь на 3 від Гість: Суховъ

          ты не смотри на украинских девок, удмурт. лучше посмотри на свою кацапскую Нордику. у нее под формой ВДВ еще и сиськи надувные

            615.03.15, 19:26Відповідь на 2 від HOT_TABych

            ППР партполитработа ))) помнишь такой предмет ВВУЗовский - пришли попиздели разошлись ?

              715.03.15, 19:30

              тут у нас сайте полно ухильников

                815.03.15, 19:32

                главное что ты такой

                  915.03.15, 19:33Відповідь на 6 від niko dim

                  ППР партполитработа ))) помнишь такой предмет ВВУЗовский - пришли попиздели разошлись ?Сам комсоргом был, только работал не так топорно. Десантникусдаш шлём в плотную к башке приконяют. А при затяжном прыжке тещинки и нагние в уголках губ. Потом попробуй так убыбнутся лучезарно. Издержки профессии.

                    1015.03.15, 19:35Відповідь на 6 від niko dim

                    пригоняют 1 трещинки 2

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна