«Шеф» передової кухні
- 20.02.15, 21:02
Знайомтесь - Василь, елітний шеф-кухар з санаторію «Сівтязь», що у місті Трускавець Львівської області. Однак зараз, цей чоловік готує різноманітні смаколики, не для відпочиваючих та туристів. Він годує поранених і медперсонал 66 мобільного госпіталю, який зараз знаходиться неподалік передових позицій наших військ. Сюди швидкі привозять наших поранених прямо з поля бою.
Отримавши повістку, цей успішний майстер різноманітних делікатесів з легкістю поміняв обладунки шикарної ресторації на суворі умови військової польової кухні. Він вже звик до канонади Однак і тут він намагається, навіть маючи дуже обмежений асортимент продуктів балувати всіх смачними ресторанними блюдами. От наприклад випробовуючи духовку він спік для всього особового складу просто неперевершений пиріг з яблук.
- Направду я люблю готувати борщ, - зізнається Василь. – Наш звичайний, український борщ. Варю його за нашим фірмовим сімейним рецептом. І дуже тішусь коли бачу, як люди з апетитом їдять.
За словами Василя, коли до нього принесли повістку на мобілізацію в нього навіть і думки не було знайти шляхів, щоб не піти в армію. Навпаки він відразу вирішив відгукнутись на звернення Батьківщини. Адже за його переконаннями кожен чоловік, що поважає перш за все себе, у важку хвилину має стати своєрідною цеглинкою в оборонній стіні держави. І нехай його робота готувати їжу, але він вірить, що смачними стравами сприяє одужанню наших бійців.
Передова інформаційна група МОУ Тарас Грень.
Коментарі
Недурка
120.02.15, 21:45
Василь молодець... шоб хвайно там кормив хлопців...і буде йому щастя....
Гість: Стази
220.02.15, 23:01
годувати наших хлопців - найголовніша справа
Гість: Brodjga2015
320.02.15, 23:25
Здоров'я йому й наснаги!
Мари_НКа
421.02.15, 00:32