хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Досвід ветеранів стане в нагоді

  • 07.04.14, 18:12


Патріотичне виховання військовослужбовців обіймає одне з провідних місць у підготовці військовослужбовців Збройних Сил України. Важливою складовою процесу виховання в українських військовиках мужніх і самовідданих патріотів, професіоналів військової справи, є наслідування досвіду попередніх поколінь військовиків. І в цьому солдатам, сержантам та офіцерам українського війська регулярно допомагають ветерани, які і сьогодні, перебуваючи на заслуженому відпочинку, все одно залишаються у строю.

3 квітня до Івано-Франківського обласного військового комісаріату завітали завжди очікувані тут гості. Голів Івано-Франківської обласної Асоціації захисту прав учасників бойових дій у Чехословаччині Рудольфа Максимовича Кіма, обласної структури Всеукраїнської громадської організації «Товариство українських офіцерів» - Михайла Миколайовича Круглова та обласного осередку Всеукраїнського Союзу громадських об’єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів «Всеукраїнський Союз» Арія Геннадійовича Голубєва тут знають і поважають. Та цього разу привід для їх візиту був особливим. Очільники ветеранських організацій краю зустрілись з військовим комісаром Івано-Франківського облвійськкомату полковником Ігорем Павлюком та його заступником з виховної роботи підполковником Любомиром Демчуком, щоб обговорити, як в умовах, що склалися сьогодні в Україні та на її східних кордонах, ветерани Збройних Сил можуть допомогти у навчальній та виховній роботі з військовослужбовцями, призваними із запасу для доукомплектування військових комісаріатів та військовозобов’язаними, що призиваються за мобілізацією.

Гості висловили готовність всебічно сприяти керівництву облвійськкомату, районних та міських військкоматів у проведенні такої діяльності, намітили попередній перелік заходів з її реалізації, а крім того, передали підполковнику Демчуку примірники свіжого номера газети «Українські офіцери», що її видає ВГО «Товариство українських офіцерів».

До речі, відповідно до наказу Міністра оборони України від 07.03.2014 року № 160 на підставі Указу Президента від 14.02.2014 року № 77/2014 підполковникам у відставці Рудольфу Кіму та Арієві Голубєву як учасникам бойових дій було присвоєно військове звання «полковник». 

5

Коментарі

анонім

17.04.14, 18:20

даа. патриотизм надо развивать

    Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

    27.04.14, 19:16Відповідь на 1 від анонім

    даа. патриотизм надо развивать Да , ветераны СОВЕТСКОЙ АРМИИ, знают много способов защитить Украину от бандер !

      37.04.14, 20:09

      No war! We gotta live in peace! Не надо пиплов стремать, не надо нам войны, война нам не в кайф! Make love, not war! Drop seeds, not bombs! Give peace a chance! Stop violence! All you need is love! Strawberry fields forever! Peace and love, only peace and love! Let the sunshine in! Мы же все братья и сёстры, пипл, мы должны жить в кайф, жить в мире и любви, в гармонии с природой и с собой, любить друг друга, всем нести кайф! И тогда всем нам будет кайф, пипл! Imagine all the people, living life in peace! We're playing those mind games forever, raising the spirit of peace and love! А война - это стрёмно, обломно, не в кайф, пусть её никогда не будет! Вечный Мир и Вечный Кайф нам всем, пипл! And Flower Power! V

        анонім

        48.04.14, 16:39Відповідь на 2 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

        нуу опыт он есть опыт