хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Таланти в погонах і без…

  • 20.08.12, 20:21

Те, що військові авіатори 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації – люди, закохані не лише в небо і літаки, красномовно довів черговий конкурс-відбір самодіяльних талантів серед військовослужбовців та членів сімей авіаційного гарнізону.

  - Надзвичайно приємно, коли поряд з професійними артистами на свята чи урочистості на сцену виходять співаки, музиканти, танцюристи, які служать разом з нами, і у звичайні дні вони такі ж військовослужбовці, як інші, - зазначив заступник командира бригади з виховної роботи підполковник Олександр Кухарук.

  У цій бригаді існують міцні і давні творчі традиції. За роки тут склались уже навіть свої творчі колективи, сформований і певний репертуар виступів. А командування з’єднання намагається, зберігаючи надбання, шукати нових талановитих людей. Цього разу свій співочий талант продемонстрував солдат строкової служби Анатолій Кондрат, а старший солдат військової служби за контрактом Галина Вусятицька прочитала власні вірші. Однак справжнім відкриттям став шестирічний син військовослужбовців частини Сашко Шевченко, який просто з ходу заразив усіх присутніх гарним настроєм, розповівши веселі українські гуморески. Отже, на День незалежності України в частині можна буде очікувати на дебют нових артистів.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

0

Коментарі