хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Останній день військової прокуратури

  • 14.08.12, 06:51

Сьогодні – останній день існування військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону. Відповідно до наказу Міністра оборони України № 100 14 серпня 2012 року всі військовослужбовці та працівники всіх військових прокуратур Міністерства оборони України будуть виключені із списків військових частин. Таким чином припинить своє існування ціла структура військової юриспруденції. Нагадаємо, що у вересні 2010 року Указом Президента України були ліквідовані 15 військових судів, які діяли у структурі Збройні Сили України. Розгляди справ, до яких мають відношення військовослужбовці, були передані до відповідних цивільних судів.

   Однак, вже з 15-го серпня розпочне своє існування Івано-Франківська прокуратура з нагляду за додержанням законів у військовій сфері. На переконання керівництва держави, ця структура, яка повністю буде укомплектована лише цивільними людьми, і яка повністю забезпечуватиметься з фондів Генеральної прокуратури України, буде краще захищати інтереси військовослужбовців і краще дбатиме про дотримання законності у військових формуваннях.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

0

Коментарі

Гість: Dиззззз

114.08.12, 07:27

палка о двух концах
от взяток не откажутся

    214.08.12, 08:03

    звичайно, куди ж новоспечених юристів дівати?

      Гість: Бухтояр

      314.08.12, 09:03

      Как много ума нужно что б перелить с пустого в порожнее.

        414.08.12, 09:21

        /// "...буде краще захищати інтереси військовослужбовців і краще дбатиме про дотримання законності у військових формуваннях."
        Звідки такі бредові висновки?!

        "Наші" прокурори крім себе самих коханих чи своїх хазяїв ще когось там захищають??? Звичайний бандитський переділ потоків грошей і сфер впливу у армії.

        Я так зрозумів, що треба в черговий раз нікчемному Тарасу засвітитись підполковником. Скоро в армії всі будуть старшими офіцерами - денщиків бракуватиме, воювати немає кому, одні - командири.

        Дякую - посміявся зранку.

          514.08.12, 13:52Відповідь на 4 від Gre Gory

          принаймі я не ховаюсь за ніком... а чесно показую своє імя і обличчя, а тобі що.. "українцю" боязно????

            614.08.12, 14:04Відповідь на 5 від Тараскин

            принаймі я не ховаюсь за ніком... а чесно показую своє імя і обличчя, а тобі що.. "українцю" боязно????Сам зрозумів - що написав? По темі мого коментаря щось є?! До чого тут "українцю" чи "боязно"?!

            Закодованим військовим - пиво без черги чи у чому справа?