Ікра заморська...............(баклажанна)

  • 14.06.09, 12:32
Чистите баклажани від шкірки, перекручуєте на мясорубці, помідорчик теж, можна цибульки додаете часничку все це трішки підсолюете і ні в якому разі не варите... тільки сирим..

Риторичне питання...

  • 13.06.09, 13:23

Питання риторичне, чи є гіркота в баклажанах?

кажуть треба вимочувати, запікати, ще щось робити....


63%, 17 голосів

26%, 7 голосів

11%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Суперзакусон

Кабачки ріжете кільяцми, солите і смажите їх в борошні.

Даете їм застигнути і викладаете в блюдо одним шаром. Поки вони стигнуть приготуйте часник мілко нарізаний, і наріжте помідор кільцями, маленькими  шматочками, щоб вони могли накрити кільця кабачків, на кожний капаете трохи майонезу (який хочете) і кладете часник, зверху накриваете ще кільцем кабачка, потім краплю майонеза і помідор.

смакує холодним...

 

СМАЧНОГО....

Лінива закуска

Берете з пяток болгарських перців, обов"язково мясистих, краще різних кольорів (червоний, жовтий). Розрізаєте вздовж трохи підсолюете, 5  хв постояти. В цей час в дерев"яній ступці роздавлюете часник, додаете спеції (за смаком). на перці викладаєте цю суміш і викладаете на гарячу сковороду і трохи підсмажуете з лицьового боку.

краще коли вони холодні

 

СМАЧНОГО....

Закусон № 1

Берете з десяток маленьких перців (ротунда, болгарський) обов"язково маленьких не більше дитячого кулачка, чистите їх як для фаршировки і фаршируете їх салатом олів"є (можна будь-який інший, схожий за консистенцією) і подаете на стіл...

 

СМАЧНОГО....

ВСЕМ......ВСІМ

  • 12.06.09, 22:06

ПИВОМАН БУДЕТ ПИСАТЬ ПО-УКРАИНСКИ.........

 

ПИВОМАН ПИСАТИМЕ УКРАЇНСЬКОЮ........

!!!!!

  • 08.06.09, 17:43


лучше свежего пива глоток,
с любимой сделать нового украинца
чем вогнать в себя этот поток,
и не будет такого конца...

 

 

 

картинка сперта у      MadeInVoila       http://prikol.i.ua/view/256408/