Профіль

Provisnuk

Provisnuk

Україна, Ужгород-Перех.

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Дочка Литвина знову виходить заміж?

  • 05.04.10, 23:09
Скидається на те, що дочці спікера Верховної Ради і власниці помпезного будинку розкошів у Києві Олені Литвин нарешті освідчилися.

Цю інформацію прокоментував батько Олени Володимир Литвин в інтерв‘ю телеведучій Каті Осадчій в недільному ефірі "Світського життя".

На концерті-зйомці "Студії Квартал 95" Осадча зупинила Литвина словами:

"Ваша донька Олена вже досить давно зустрічається з заступником голови управління по боротьбі з організованою злочинністю. Він вже попросив руки вашої доньки? Вони одружаться? До речі, вони сьогодні тут".

"М... Раз вони тут, я думаю, це про все говорить", - сказав Литвин.

Те, що саме спікер познайомив свою дочку із її бойфрендом, Литвин заперечив.

"Ні. Мене посада абсолютно не цікавить, головне, щоб вони один одного розуміли, і розуміли, що життя надзвичайно складне і треба вміти його прожити... Потрібно згадувать відомі слова: "Шоб нє било мучітєльно больно за бесцельно прожітиє годи", - розсміявся він.

Он воно яке, щастя Литвин? Останні два роки на тусовках Олену бачили у товаристві саме цього чоловіка

Цікаво, що у грудні 2008-го Олена вже була обмовилася про "свого майбутнього чоловіка".

Попередній невдалий шлюб своєї дочки Олени Володимир Михайлович коментувати не захотів.

Нагадаємо, у 2003-му році Олена Литвин вийшла заміж за свого одногрупника, сина відомого дніпропетровського бізнесмена Дмитра Крейніна. Однак через 5 років шлюбу Олена сама подала на розлучення. Виявилось, що чоловік "кохав" її за становище її батька.

Тим часом, Литвин сказав кілька слів про свого сина і запевнив, що він йому бізнес не купував.

"Ні, я й доньці не придбав бізнес. Син працює, вчиться на 4-му курсі в Інституті міжнародних відносин... Водночас пробує себе як юрист практикуючий, а також займається дрібним бізнесом разом зі своїми однокурсниками. Вони зараз молоді і просунуті, через інтернет купують-продають щось там... це щось пов‘язане із технікою", - сказав голова парламенту.

А ще спікер пообіцяв свій день народження відгуляти скромно.

"Скромно... Я думаю, що в цей день я візьму відпустку і не прийду на роботу... Я думаю, це той день, коли всі зрозуміють, чому я не на роботі. Тим паче, що в цей день буде пленарне засідання Верховної Ради України", - повідомив він Осадчій.

Коментуючи, чому саме Литвин не хоче з‘являтися на іменини на роботі, він відповів: "Не хочу, щоб вітали крісло, яке я зараз обіймаю".

ПОГОДО

  • 05.04.10, 21:30
object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="100" height="100">
<param name="movie" value="http://i1.i.ua/weather/winfo.swf?cityID=11701&langID=2" /><param name="quality" value="high" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<embed src="http://i1.i.ua/weather/winfo.swf?cityID=11701&langID=2" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="100" height="100" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>

Мамонтів вбила епідемія.

  • 05.04.10, 14:08
  Цікаві факти  
Мамонтів убила епідемія - вчені
Зміна клімату не була причиною смерті тварин
01.04.2010 21:50

Зміна клімату не була причиною загибелі останньої групи шерстистих мамонтів, що жили на острові Врангеля у Північному Льодовитому океані. До таких висновків прийшла група дослідників під керівництвом Андерса Ангербьома зі Стокгольмського університету.

Протягом льодовикового періоду острів Врангеля був з'єднаний з великою землею за допомогою льодяного мосту, який зник від 9 до 12 тисяч років тому. Площа острова Врангеля - близько 7600 квадратних кілометрів, що трохи менше, ніж Корсика або Пуерто-Ріко.

Раніше передбачалося, що однією з причин вимирання мамонтів стала втрата ними генетичної розмаїтості внаслідок тісного інбридингу - постійного близькоспорідненого схрещування. Можливо, острів був просто занадто малий, щоб підтримувати існування популяції цих тварин.

Вчені піддали дослідженню фрагменти виділені з кісток і бивнів решток тварин залишки мітохондріальної ДНК, що передається нащадкам від матері.

Радіовуглецевий аналіз решток тварин показав, що, принаймні, декілька тварин ще жили на острові близько XVII століття до нашої ери.

Як з'ясувалося, рівень генетичного різноманіття серед мамонтів залишався відносно стабільним і навіть дещо підвищувався доти, доки мамонти остаточно не вимерли.

"Це доводить, що остаточне зникнення мамонтів було викликане раптовою, а не поступовою зміною у навколишньому середовищі", - говориться в публікації.

За даними дослідження, причиною остаточного вимирання цього виду міг стати епідемічний спалах серед тварин або екстремальна погода, але не поступова зміна клімату.

Як показують результати археологічних розкопок, люди з'явилися на острові приблизно через сто років після того, як загинув останній мамонт. Це знімає провину за зникнення мамонтів з первісних людей. Втім, не виключено, що представники Homo sapiens з'являлися на острові і раніше, але про це просто не залишилося ніяких археологічних відомостей.

Шевченко активниий лише на полі.

  • 05.04.10, 09:57
Версія для друку
Шевченко живе з мамою, любить гольф і рідне село
Футболіст Андрій Шевченко розповів, як тепер живе з мамою і що любить крім футболу.

"За роки життя у Мілані цілком змінив свій раціон - спагетті, паста, багато легких салатів... Взагалі, люблю італійську кухню, що, до речі, складно уявити без вина. Якому надаю перевагу? Червоному сухому. Але без надмірностей і зловживань! Я ж спортсмен до кінчиків нігтів", - розповів Шевченко в інтерв‘ю "Новой".

Як запевняв Андрій, він активний не лише на полі. 

"Звісно. Наприклад, не можу знаходитися на пляжі більше години. Мені потрібно постійно бути в русі", - сказав він.

А футбол Шевченку, за його словами, ніщо не замінить:

"Рівноцінної заміни немає! Приміром, мені дуже подобається гольф, можна сказати, це моє хобі. Але я ніколи не буду грати у нього так само добре, як у футбол. Ще симпатизую баскетболу. Та й взагалі я від багатьох видів спорту отримую задоволення".

Ще нещодавно в інтерв'ю Осадчій Андрій казав, що Крістен з дітьми живе у Лондоні, а він туди інколи літає 

Колись, до речі, Шевченку довелося відмовитися щонайменше від двох видів спорту.

"Два можу назвати, це - водні і гірські лижі. Вони пов'язані з ризиком одержати травму, виходить, можуть завдати шкоду моїй основній справі. А ще я давненько не ставав на ковзани, які дуже люблю", - зізнався футболіст.

Поза тим, незважаючи на те, що Шевченко тривалий час жив у Мілані та Лондоні, у батьківському селі Двіркивщині йому завжди добре:

"У Двірковщині я завжди комфортно почуваюся. Переживаю особливі емоції, коли буваю у рідних краях. Правда, для поїздок туди вічно бракує часу".

"Так ми ж квартиру мамину продали, тепер вона живе з нами на Печерську. Але от усі разом, справді, збираємося не так вже часто. Я багато часу проводжу на базі, у роз'їздах, у Крістен зйомки в Англії і США, а мама дуже любить бувати в нашому будинку у Двірковщині".

Мама Шевченка Любов Миколаївна

Кілька слів Андрій сказав і про своїх дітей. До слова, його старшому синові Джордану вже п'ять з половиною років.

"Я, розумію, що Джордан за мною сильно сумує. І я за ним також. Але що поробиш. Коли Крістен з дітьми у Києві, ми проводимо разом досить багато часу, і він не так часто цікавиться, де ж тато", - розповів футболіст.

"А от другий син поки до моїм частих від сутностей ставиться спокійно. Маленький ще. Хоча вже зараз ми бачимо, що за характером Джордан і Крістіан - зовсім різні", - зізнався Андрій.

Старший син, як каже Шевченко, на нього страшне схожий:

"Він на мене дуже схожий, це вірно. Джордан зараз відвідує підготовчі класи перед тим, як піти у повноцінну школу. Не дуже давно дружина зняла на камеру, як він виступав - у них був святковий вечір, дітки взяли участь у постановці, співали пісень".

"Сім‘я для мене найголовніше в житті", - наголосив Шевченко.

У Пазік з Шевченком двоє синів - Джордан і Крістіан 

Однак про те, що б він хотів залишити своїм дітям, Андрій поки що не думає - каже, зарано про таке думати.

"Звісно, про майбутнє задумуюся. Хочу реалізувати себе не лише у футболі, але і як особистість. Може, у якомусь іншому амплуа, не спортивному, а, наприклад, соціальному..," - поділився він.

І хоч зараз Шевченко повернувся в Україну грати у футбол, де він буде за кілька років - сам не знає:

"Я повернувся заради того, щоб грати у футбол... Але де я буду жити в майбутньому, не знаю ще, не визначився".

А що, Андрій в Австралії й у Африці, скажімо, ще не був.

Фото "Новой", "Комсомольської правди", "JetSetter.ua"

Загадкове опудало.

  • 05.04.10, 00:07

Знаю, що є такі, що не вірять. Сміються з повідомлень про загадкову істоту, яка нападає на кролів у віддалених селах, принагідно жахаючи місцевих собак. Кажуть, що менше треба пити, то й не буде оце всяке ввижатися. Не буде ота істота за одяг хапати сільських перехожих, якщо вони будуть тверезі. І дарма вони так. Пили у нас і раніше не менше, ніж тепер, хіба що напої були іншими, більш натуральними. Та це вже мене на лірику потягнуло, на спогади про плодово-ягідні вина місцевого виробництва, від яких жодні потвори не ввижалися. Хіба що кількість зірок героя на піджаку Брежнєва можна було переплутати. Та це не страшно було, бо він і сам під кінець не пам’ятав, скільки у нього тих зірок. Якщо ж без лірики, то істота ця таємна таки існує і розмножується. Причому жере клята усе! Де докази, запитаєте? А хто, по-вашому, новеньку плитку з тротуарів гризе? Не ми ж із вами? А плитка ця уся високоякісна. Запитайте у міськвиконкомі, який за неї платив. А дороги хто, по-вашому, колупає? А труби під землею? Я це не вигадую, я документи бачив, за якими той асфальт і труби мали б ще багато років бути як новенькі. А що по селах та потвора наробила? Понищила майже усі свиноферми, а також ферми для ВРХ. Для великої і рогатої. Та що я розповідаю? Подивіться самі довкіл себе і побачите. Страх один! Навколо річки такий міцний бетон було поклали колись під керівництвом науковців із водного інституту. І що з тим бетоном? І нема чого валити на фахівців. Вони всі тепер професори, а інститути університетами стали. Ну годі вже нам одне одного лякати, треба думати над тим, що робити. Аби думки були продуктивні, як те село із передвиборчих “бігмордів”, слід згадати минуле. Не було ж такого двадцять років тому! Не сипалось і не лущилось усе довкіл. Не було, виходить, того звіра страшного? Був він і тоді, просто ховався подалі у лісах. Боявся до людського житла підходити. Чого боявся? Не міліції ж, звісно. Хоча генералів у тій міліції було трохи менше. У мене є припущення, що потвору цю страшну відлякували від наших міст та сіл опудала. Пам’ятаєте, стояли такі у кожному селі, бувало, по кілька штук. На постаменті таке лисе і з борідкою куцою. Потім цих потвор позабирали кудись, замінивши на фігури нашого національного генія. А геній наш, як відомо, гуманістом був, не те що отой душогуб із борідкою. Тож і не боїться тепер та потвора по містах і селах шкодити. Не вірите? Подивіться, звідки повідомлення йдуть про страшного звіра невідомого. Виключно із п’яти областей, де оті опудала винищили повсюдно. Там, де опудала досі стоять, ніяких тобі звірів страшних. Суцільна безпека і спокій одразу від Чопа настають і до самого Донецька із Харковом, де тих опудал досі тисячами понаставлено. І слова ці потвори одного бояться. Із п’яти літер. Не скажу, що вони читати вміють. Але сполучення тих п’яти літер на них діє безвідмовно.  Оте, що із цих літер складається, страшніше за усіх потвор, що кролів ночами душать та дороги колупають. То нехай вже буде ця потвора невідома, ніж оте опудало повернеться!

Рівненське ЧУДО-ЮДО.

  • 04.04.10, 23:22
На Ровненщине завелась чупакабра
На Ровненщине завелась чупакабра

В Здолбуновском районе Ривненской области милиционеры создают специальные опергруппы для поисков неизвестного зверя, который держит в страхе несколько сел. Там даже объявили комендантский час для детей. Неизвестное животное не только массово истребляет кроликов, но и пугает людей. Женщина, видевшая его, попала в больницу в состоянии шока.

Сегодня местные власти решали, как бороться с невиданным чудовищем, которое в народе прозвали чупакаброй. Подробности расскажет Инна Белецкая.

На неизвестного зверя в Здолбуновском районе объявили охоту. Местные жители организовывают отряды добровольцев, устраивают засады. Пока никакого результата. Хотя к поискам уже подключилась милиция.

Этой ночью десять сотрудников райотдела прочесывали окраины трех сел, где люди видели неизвестного зверя. Облаву устроили после того, как одна из женщин попала в больницу в состоянии шока и с сотрясением мозга.

Сергей Крыса, заместитель начальника Здолбуновского райотдела милиции:

- Із показів даної жінки, на неї 12 числа у вечірній час напав невідомий звір. В даних селах останнім часом господарює невідома тварина, душить кроликів, в зв’язку з цим по селах проводяться рейди.

Сегодняшнее утро в райгосадминистрации началось с заседания комиссии по чрезвычайным ситуациям. Решили в селах объявить детский комендантский час. Всех бродячих собак уничтожить. Тело одного из убитых кроликов отправили на экспертизу. Федор Шевчук, директор лаборатории Здолбуновского районного управления ветмедицины:

- При розтині виявлено було роздавлені ребра, поломана грудна клітка. Смерть наступила внаслідок задушення невідомою твариною - чи то собака, чи то що ще було.

Николай Мельник показывает клетки, где еще два дня назад жили кролики. Говорит - на них напало неизвестное животное, сильное и умное. Николай Мельник, житель села Пятигоры:

- Ці клітки поодчиняло - воно настільки хитре, що поодчиняло, було закрите на защібку. Тут не змогло відкрити, то одламало.

В селе его называют чупакаброй. Люди в панике. Без особой надобности на улицу по вечерам не выходят. Многие жители даже уверяют, что видели загадочное существо.

За помощью милиция обратилась к зоологам. В Ривненский зоопарк привезли фотографии следов неизвестного зверя. Заключение специалистов - это животное семейства псовых. Юлия Шутова, научный сотрудник Ривненского зоопарка:

- За нашою теорією, це може бути гібрид вовка із собакою. Про це свідчить те, що вовк він по своїй суті заради задоволення не вбиває, бере стільки, скільки може з'їсти, а за собаками така поведінка спостерігається.

Каждый день легенды о неведомом звере обрастают новыми и новыми подробностями. Понять, где вымысел, а где правда, можно будет только если животное поймают. Уже завтра на поиски отправятся местные охотники. Вместе с милицией.

Инна Белецкая, Николай Василюк, «Подробности"

Або вірте,або шукайте доказів.

  • 04.04.10, 22:27
18
85F7B193EC11-5РЕЛІГІЯ.
Паска чи Воскресіння Христове.

Христове Воскресіння-один з головних свят християнської релігії.Церква стверджує,Ісус Христос розіп ятий на хресті і похований в могилі, воскрес з мертвих і вознісся на небо.Переказ про воскресіння Христа, не що  інше,як християнське перероблення цілого ряду весінніх свят і традицій східних народів,свого роду плагіат.

В основі свята паски лежить вірування древніх народів,що займалися землеробством, і в яких були широко поширені легенди про страждання. Смерть і воскресіння землероби споглядали за зерном , що скошене і знову кинуте в землю,мов би помирало і проростаючи. воскресало. Вважали, що подібно зерну ,помирають і воскресають боги.Таких легенд про богів у всіх народів було безліч.Загальним для всіх культів страждаючих і помираючих богів була ідея жертвоприношення ,яке являлось головним мотивом всіх свят воскресіння бога.Жертвували богу деяку частину врожаю і приплоду тварин, щоб зберегти всю решту. Християнство позичило безліч легенд , чини і традиції народів сходу і не тільки об” єднало їх в легенди про жертовну смерть Ісуса,а й надало віруванню трохи інший характер.Було розроблено вчення про необхідність терпеливого перенесення тягот земного життя.

Вчення про смерть і воскресіння стало стрижнем вчення про потойбічний “загробний” світ . про страшний суд, про відповідальність за земні гріхи на небі.Головна ж ідея свята полягає в жертвоприношенні Бога во ім”я людей збереглась,релігійна суть чину залишилась такою ж .що і 5 тисяч років назад;шляхом принесення жертви очистити,звільнити людину від злих духів, від хвороб ,від нещасть і злиднів через терпіння,

покірність,страждання і покаяння. Релігія.віра в щось не земне чудесне існуватиме вічно , бо вона

притаманна людині і є невід”ємною суттю самої людської природи і є таким же

вродженим,як почуття голоду,любові радості і страху.Древні, Демокріт Лапікур і Лукрецій вважали,що богів створили самі люди по образу і своєму подобію.Думаючі люди, ніяк не можуть дійти до толку, від чого нас реально спас Ісус.Як була смерть так і панує . як страждали люди так і страждають на цьому світі ,гріха появилось значно більше,хоч кара за гріх-смерть, як же тоді трактувати: “…смертю смерть поправ”.
iПлащаниця.

Священики виступають проти наукового вивчення новозавітних реліквій. “Або вірте, або шукайте доказів”-така відповідь християнської церкви.Та не буває правил без виключення Саму загадкову святиню християнського світу-Туринську плащаницю було вперше покладено під мікроскоп у 1901 році. Н а протязі більше , як 100 років її нюхали, мацали, щупали,досліджували сотні лікарів,біохіміків і навіть криміналісти.Сама церква була заінтересована, хто ж на самому ділі “зображений” на покривалі,знайденому згідно з Євангелієм поряд з могилою Ісуса Христа.

Починаючи , з 1950р, конгреси науковців проходять в різних країнах світу.І все ж не дивлячись на змогу сучасної науки багато питань не зняті з порядку денного.В 1978р.вчені США,Франці, Англії і Італії спільними зусилями спробували дати відповідь: “Чи на відбитку Ісус Христос?” Всебічне вивчення при допомозі мікроскопічного аналізу,електромагнітних хвиль,ультрафіолетовими променями перевершило всі, навіть дуже сміливі сподівання.Виявилось,що всі без виключення вчені вважають,що на відбитку Ісус Христос.

Але другим етапом дослідження було -”..коли і як , при яких обставинах на похоронному полотні появився відбиток тіла розіп”я-того Христа?” На початку 80-тих років минулого століття /1983/ в строго визначений день в присутності 30 чоловік, в тому числі і представників церкви, від плащаниці відрізали частинку 10 на 70 мм.,яку було розділено між трьома лабораторіями Оксфорда, Цюриха і Туксона. Працювали вчені незалежно один від одного. Підсумки повинні були покласти в конверти під сургучем.Але, як здавна ведеться, стався витік інформації   набагато раніше встановленого терміну оприлюднення висновків, 3-го червня 1988р.англійська газета “Санді телеграф” вийшла із сенсаційним заголовком: “Фальсифікація всіх часів і народів!.Туринська плащаниця виявилась підробкою”. Радіовуглеводний аналіз показав,що плащаниця була виготовлена в епоху Середньовіччя. Зображення “людини плащаниці” з”явилось на полотні в проміжку між 1260 і 1390 роками.Ось так сучасна наука виявилась в тупику.До сьогоднішнього дня ні один чоловік в світі не зміг пояснити даний феномен.

“Людина,що придумала плащаницю, не могла бути просто генієм: віна повина була б бути Богом.”

/До речі:Викладена інформація заборонена церквою./

Воссоздан реальный облик Иисуса Христа.

  • 04.04.10, 22:20
Квітень
3
Додано в : Новости, Релігія. автором oleksij
Мiтки:
Британские ученые воссоздали реальный облик Иисуса Христа (ФОТО)

История, Культура, Религия

Иисус Христос, Видео НовостиИспользуя современные 3D-технологии, художники из британской компании Studio Macbeth воссоздали реальное лицо Иисуса Христа. Контуры тела и лица были взяты с Туринской плащаницы, сообщает УКРИНФОРМ со ссылкой на Daily Telegraph.

Созданное изображение не похоже на общепринятое и отличается от отпечатка лица на плащанице. Исследователи объясняют это тем, что изображение было трансформировано из двухмерного в трехмерное. Руководил проектом художник Рэй Даунинг.

Как объясняет Даунинг, плащаница не висела на стене – она была обернута вокруг тела Христа. Скопировав все искривления и искажения отпечатков, ученые получили изображение, которое затем сделали трехмерным, в результате чего был воссоздан облик Иисуса.

Туринская плащаница – четырехметровое льняное полотно, в которое, по преданию, было завернуто тело Иисуса Христа после его крестных страданий и земной кончины. Самые ранние из сохранившихся письменных свидетельств о хранении Туринской плащаницы относятся к 1353 году. Однако в прошлом году появились сообщения историков со ссылкой на секретные архивы Ватикана о том, что плащаницу еще в XIII веке хранил орден тамплиеров. В настоящее время плащаница хранится в соборе Иоанна Крестителя в Турине.

Верующие убеждены, что на плащанице остались подлинные отпечатки лика и тела Иисуса, отчего Туринская плащаница ценится как одна из важнейших христианских реликвий.

У бідного Литивина запонки за 34 тисячі./фото/

  • 04.04.10, 21:57

Версія для друку

Володимир Литвин як ніхто в політиці страждає частими нападами любові до українського народу. Одна з улюблених розваг спікера – поїхати у глибинку і злитися з простим людом, розповідаючи на камеру про тяготи буття.

Водночас у своєму власному житті Литвин не відмовляє собі у дорогих забаганках. Спікер – один з vip-утриманців українських платників податків і водночас любитель пожити на широку ногу.

ТаблоID вже писав про стиль життя сім’ї Литвина. Його донька Олена – власниця будинку розкошів – їздить вулицями Києва на тюнінгованому спорт-карі “Ford Mustang” за 100 000 доларів.

Не меншою виявилася і любов самого Литвина до розкошів. Так, днями ТаблоID зафіксував у гардеробі спікера недешевий аксесуар. А саме – запонки “Breguet” з білого золота.

Сентиментальний Литвин носить запонки “Breguet”
Захисник бідноти надає перевагу білому золоту

Такий елемент одягу можуть собі дозволити далеко не всі бізнесмени, і вже точно – не бідний український політик, що живе на одну зарплату.

Бренд “Breguet” відомий насамперед дорогими годинниками, які популярні серед злиденних українських депутатів та урядовців.

Однак носити запонки “Breguet” – це щось на зразок кітчу.

Коштує такий аксесуар, що прикрашав манжети Литвина, щонайменше 4300 доларів, тобто майже 34 з половиною тисяч гривень.

Це приблизно та сума, що складає річний дохід виборця Литвина – або більше, ніж трирічна мінімальна зарплата, яка в Україні скоро буде дорівнювати 888 гривень.

Такі ”Breguet” – це річний дохід виборця Литвина
Запонки спікера коштують щонайменше $4300, тобто майже 34400 гривень

Історія з запонками не була би такою резонансною, якби Литвин був бізнесменом, який не шкодує грошей на гардероб.

Проте спікер – це найманий працівник на держслужбі, і зарплата йому платиться з державного бюджету, тобто з кишені простих українців.

Окрім іншого, коштом платників податків любителя розкішних запонок Литвина було забезпечено розкішним маєтком у “Конча-Заспі”.

Найбільш же кричущо в переліку пільг, що отримує Литвин, виглядає надання йому 50-відсоткової знижки на оплату комунальних послуг, газу, електроенергії та телефону.

А тим часом бідному Литвину дали 50% знижки на оплату комунальних послуг, газу, електроенергії та телефону

Судячи з запонок Литвина за 4300 доларів, бюджетні пільги знайшли саме ту людину, яка їх найбільше потребувала.

Худого посадили б.

  • 04.04.10, 15:05
Злочинцю вдалось уникнути в’язниці через ожиріння (ФОТО)
Прокурор заявив, що чоловік вже сам себе покарав
02.04.2010 14:56

У штаті Флорида 270-кілограмового Джорджа Жолікура визнали винним у пограбуванні ресторанів і продуктових магазинів, проте не посадили до в’язниці через те, що він занадто товстий, повідомляє газета The Daily Mail.

38-річний чоловік замовляв додому готові страви, з’їдав більшу їх частину, а потім повертав недоїдки з заявою, що вони були зіпсовані та він не збирається за них платити. Іншим разом він випив у ресторані 5 молочних коктейлів, але не захотів розрахуватися за замовлення, заявивши, що молоко скисло.

Врешті-решт, Жолікур був заарештований, коли, замовивши в одному з ресторанів в’яленого м’яса на $ 45 і з’ївши більшу його частину, він сказав, що не буде платити, оскільки воно було вкрите пліснявою. Але посадити у в’язницю незвичайного злочинця так і не вдалося.

Прокурор штату підрахував, що навіть для транспортування прикутого до ліжка через ожиріння злочинця знадобляться тисячі доларів. Обвинувач уклав угоду з адвокатом Жолікура, за якою він зізнався винним у п’яти пограбуваннях і заплатив штраф $ 1200.

Прокурор заявив: “Він уже сам посадив себе у в’язницю. Він не встане з ліжка”.

Сторінки:
1
10
11
12
13
14
15
16
17
попередня
наступна