хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Provisnuk

попередня
наступна

Худого посадили б.

  • 04.04.10, 15:05
Злочинцю вдалось уникнути в’язниці через ожиріння (ФОТО)
Прокурор заявив, що чоловік вже сам себе покарав
02.04.2010 14:56

У штаті Флорида 270-кілограмового Джорджа Жолікура визнали винним у пограбуванні ресторанів і продуктових магазинів, проте не посадили до в’язниці через те, що він занадто товстий, повідомляє газета The Daily Mail.

38-річний чоловік замовляв додому готові страви, з’їдав більшу їх частину, а потім повертав недоїдки з заявою, що вони були зіпсовані та він не збирається за них платити. Іншим разом він випив у ресторані 5 молочних коктейлів, але не захотів розрахуватися за замовлення, заявивши, що молоко скисло.

Врешті-решт, Жолікур був заарештований, коли, замовивши в одному з ресторанів в’яленого м’яса на $ 45 і з’ївши більшу його частину, він сказав, що не буде платити, оскільки воно було вкрите пліснявою. Але посадити у в’язницю незвичайного злочинця так і не вдалося.

Прокурор штату підрахував, що навіть для транспортування прикутого до ліжка через ожиріння злочинця знадобляться тисячі доларів. Обвинувач уклав угоду з адвокатом Жолікура, за якою він зізнався винним у п’яти пограбуваннях і заплатив штраф $ 1200.

Прокурор заявив: “Він уже сам посадив себе у в’язницю. Він не встане з ліжка”.

1

Останні статті

Коментарі

14.04.10, 20:38

Сильна Америка уродами!