хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Або вірте,або шукайте доказів.

  • 04.04.10, 22:27
18
85F7B193EC11-5РЕЛІГІЯ.
Паска чи Воскресіння Христове.

Христове Воскресіння-один з головних свят християнської релігії.Церква стверджує,Ісус Христос розіп ятий на хресті і похований в могилі, воскрес з мертвих і вознісся на небо.Переказ про воскресіння Христа, не що  інше,як християнське перероблення цілого ряду весінніх свят і традицій східних народів,свого роду плагіат.

В основі свята паски лежить вірування древніх народів,що займалися землеробством, і в яких були широко поширені легенди про страждання. Смерть і воскресіння землероби споглядали за зерном , що скошене і знову кинуте в землю,мов би помирало і проростаючи. воскресало. Вважали, що подібно зерну ,помирають і воскресають боги.Таких легенд про богів у всіх народів було безліч.Загальним для всіх культів страждаючих і помираючих богів була ідея жертвоприношення ,яке являлось головним мотивом всіх свят воскресіння бога.Жертвували богу деяку частину врожаю і приплоду тварин, щоб зберегти всю решту. Християнство позичило безліч легенд , чини і традиції народів сходу і не тільки об” єднало їх в легенди про жертовну смерть Ісуса,а й надало віруванню трохи інший характер.Було розроблено вчення про необхідність терпеливого перенесення тягот земного життя.

Вчення про смерть і воскресіння стало стрижнем вчення про потойбічний “загробний” світ . про страшний суд, про відповідальність за земні гріхи на небі.Головна ж ідея свята полягає в жертвоприношенні Бога во ім”я людей збереглась,релігійна суть чину залишилась такою ж .що і 5 тисяч років назад;шляхом принесення жертви очистити,звільнити людину від злих духів, від хвороб ,від нещасть і злиднів через терпіння,

покірність,страждання і покаяння. Релігія.віра в щось не земне чудесне існуватиме вічно , бо вона

притаманна людині і є невід”ємною суттю самої людської природи і є таким же

вродженим,як почуття голоду,любові радості і страху.Древні, Демокріт Лапікур і Лукрецій вважали,що богів створили самі люди по образу і своєму подобію.Думаючі люди, ніяк не можуть дійти до толку, від чого нас реально спас Ісус.Як була смерть так і панує . як страждали люди так і страждають на цьому світі ,гріха появилось значно більше,хоч кара за гріх-смерть, як же тоді трактувати: “…смертю смерть поправ”.
iПлащаниця.

Священики виступають проти наукового вивчення новозавітних реліквій. “Або вірте, або шукайте доказів”-така відповідь християнської церкви.Та не буває правил без виключення Саму загадкову святиню християнського світу-Туринську плащаницю було вперше покладено під мікроскоп у 1901 році. Н а протязі більше , як 100 років її нюхали, мацали, щупали,досліджували сотні лікарів,біохіміків і навіть криміналісти.Сама церква була заінтересована, хто ж на самому ділі “зображений” на покривалі,знайденому згідно з Євангелієм поряд з могилою Ісуса Христа.

Починаючи , з 1950р, конгреси науковців проходять в різних країнах світу.І все ж не дивлячись на змогу сучасної науки багато питань не зняті з порядку денного.В 1978р.вчені США,Франці, Англії і Італії спільними зусилями спробували дати відповідь: “Чи на відбитку Ісус Христос?” Всебічне вивчення при допомозі мікроскопічного аналізу,електромагнітних хвиль,ультрафіолетовими променями перевершило всі, навіть дуже сміливі сподівання.Виявилось,що всі без виключення вчені вважають,що на відбитку Ісус Христос.

Але другим етапом дослідження було -”..коли і як , при яких обставинах на похоронному полотні появився відбиток тіла розіп”я-того Христа?” На початку 80-тих років минулого століття /1983/ в строго визначений день в присутності 30 чоловік, в тому числі і представників церкви, від плащаниці відрізали частинку 10 на 70 мм.,яку було розділено між трьома лабораторіями Оксфорда, Цюриха і Туксона. Працювали вчені незалежно один від одного. Підсумки повинні були покласти в конверти під сургучем.Але, як здавна ведеться, стався витік інформації   набагато раніше встановленого терміну оприлюднення висновків, 3-го червня 1988р.англійська газета “Санді телеграф” вийшла із сенсаційним заголовком: “Фальсифікація всіх часів і народів!.Туринська плащаниця виявилась підробкою”. Радіовуглеводний аналіз показав,що плащаниця була виготовлена в епоху Середньовіччя. Зображення “людини плащаниці” з”явилось на полотні в проміжку між 1260 і 1390 роками.Ось так сучасна наука виявилась в тупику.До сьогоднішнього дня ні один чоловік в світі не зміг пояснити даний феномен.

“Людина,що придумала плащаницю, не могла бути просто генієм: віна повина була б бути Богом.”

/До речі:Викладена інформація заборонена церквою./

1

Останні статті

Коментарі

12.06.10, 20:13

Дякую за вашу підтримку під час останнього конкурсу... Успіхів Вам!!!