Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Волонтерство – це рух життя. Einglish club з Віллом Осо

  • 02.10.13, 01:25

Ітак, ми починаємо тренінг. Спочатку, звичайно, директор інтернату на правах господаря сказав вступне слово. А говорив він про те, як нам посміхнулась вдача у особі Вілла і як важливо вивчати инглиш. Мене він чомусь відрекомендував як перекладача. Ну, нічого - я перекладач іще той!

Діти не дуже приучені до тренінгової роботи, але швидко привчаються. Знайомство англійською. Тоді трохи про волонтерство. Тоді Вілл починає розповідати про себе. Питання до нього. Питання найрізноманітніші - від особистих - яких тварин любите, яке у вас хобі, улюблені найт клаби і чи одружений,  і до загальносуспільних – про життя, мрії, про волонтерство.

Вілл проводив ігри з дітьми.

Також ми розбили дітей на команди і вони розігрували різні соціальні проекти. Англійською. Я, чесно кажучи, не очікувала, що в селі і районі такий рівень. Дівчата деякі вільно, справді вільно володіють мовою. Провести благодійний аукціон, пояснити, як вони його організовували - потрібні навички. А організувати спортивний захід "Ми - за здоровия спосіб життя" англійською! Чи збір одежини для малозабезпеченних! Молодці. Ага,а вчитель Миколай Юрієвич  і  мене похвалив. Не можу не написати, бо приємно :)

Чи вважаєте ви спілкування англійською важливим? 

 


67%, 2 голоси

33%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі

12.10.13, 08:44

Оля, заведи дочери ее собственный аккаунт.
Зачем она с твоего репортажит?