Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Про подорож волонтера "Корпусу Миру" до Чернігівського району

  • 02.10.13, 00:28

На запрошення моїх друзів з ЗГМО "Степ" і бізнес-спілки Порада" до них з Америки приїхав волонтер  з Корпусу Миру Вільям Осолінскій.

Оскільки я зараз мешкаю в районі, то мені дуже захотілось запросити Вілла сюди до нас, познайомити його з сільським життям. А він в свою чергу повчить наших діточок і дорослих англійській мові і активній громадські позиції. 

ЗГИО "Степ" і її керівниця-активістка Вікторія провела в Бердянську шикарний семінар під назвою "Волонтерство - це рух життя", на якому була одна х моїх дівчат-волонтерів. І ось ми  вирішили цей семінар повторити в Чернігівці. З одною поправкою - спілкуватись будемо англійською (щоб Віл незадарма хліб свій їв :) ) 

Разом з Центром Сімї та Молоді і його директором організували проживання, харчування, перечування і все інше. Пішли і свої кошти, і довелось зайнятись фандрайзингом (допомогли місцеві підприємці і депутат). І ось Вілл тут, в Чернігівці.

Він ледве вилазить з маршрутки ( з його двума з хвостиком метрами росту важко там розміститись) зі словами:

- О, юкрейніан маршрутка!

Ведемо частувати його у місцеву їдальню. Каже, що йому подобається і дуже смачно ( чи то справді так чи то американська ввічливість - не розбереш). Але гречку з мясом поїв всю і сказав, що борщ - його улюблена українська страва.

Далі - поселення. Директор школи-інтернат жваво розмовляє англійською. З помилками, але впевнено. Кімната, де буде мешкати вілл з усіма зручностями.

- Олрайт? - запитує директор

- Єс, итс окей! - на всі 32 посміхається ВІлл.

 

А в класі вже чекають діти, волонтери і знавці англійської.

0

Коментарі