Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Завтра була війна. І смерть ...

  • 28.01.19, 14:42

Високопосадовець СБУ в ефірі телеканалу «Прямий» озвучив дані розвідки.

Х ** ло поставив перед своїми спецслужбами завдання: до кінця року ЗАКРИТИ ПИТАННЯ З УКРАЇНОЮ.

3 сценарії російських спецслужб: перемога на президентських виборах кремлівської кандідатші і перемога на парламентських виборах проросійських партій, або дестабілізація ситуації в Україні, так званий «керований хаос», або пряма військова агресія.

Коментарі, я думаю, зайві.

Група з 70 сенаторів США подала до Сенату проект резолюції, що передбачає збільшення допомоги Україні «на підвищення безпеки». Чого б це саме зараз?

Складаємо 1 і 2.

Так, ви все вірно зрозуміли. У американців теж є інформація щодо планів Росії. І вони стелять соломку, тому що ймовірність повномасштабної війни оккупантів проти України наближається до 100%.

Острови Японії росіяни не віддали. Білорусь не приєднали. А воювати з кимось Росія обов'язково буде. Ми - перші кандидати. Усі наші сподівання на мирний варіант протистояння з Мордором не виправдались.

Рейтинг Кабаєва не виріс і не впав катастрофічно, але постійно потроху падає. Тенденція стійка, переламати її нічим. Реальні доходи ватного бидла падають 19-й місяць поспіль. Мокши озлоблені пенсійною реформою, зростанням цін через запровадження ПДВ, новими поборами від влади. Економіка РФ мертва, перспектив її відродження немає. Далі буде тільки гірше.

В таких умовах Пуйло буде ЗМУШЕНИЙ почати будь-яку війну, нехай навіть не маленьку і не переможну, тільки б зберегти владу, не сісти у в'язницю в Гаазі і не отримати держак від лопати в ср*ку.

Під цю справу у Росії до упору закрутять гайки. Обмежать громадянські свободи по максимуму (за Поребриком їх і так кіт наплакав). Нечисленних опозиціонерів залякають і дадуть безперешкодно виїхати за кордон. Тих, хто не втече, куплять, або скалічать, посадять до в’язниці, вб'ють.

Відрубають інтернет. Введуть найжорсткішу цензуру. Наповнять стоячі у цілості бараки ГУЛАГу. Раніше булі вороги народу, тепер - «іноземні агенти».

Владу узурпатори точно втримають. Маючи нафту і багато покірних рабів, у великому концтаборі гнити можна десятиліттями.

Україну і українців намагатимуться знищити. Викорінити. Цього разу - назавжди. Щоб і пам'яті не залишилося. Чоловіків - у землю, жінок - обслуговувати расейскую солдатню в бардаках і орати на окупантів.

«Вирішити питання з Україною» ... Це значить - підкорити. Розчинити в собі. Асимілювати. Як Донбас. Це щоб на вулицях наших міст лунало ненависне «айда» і «говнище». Щоб кожен день когось вбивали, саджали на підвал, хтось пропадав. Щоб приїжджими напівбомжами з російської провінції заселялися віджаті квартири.

Словом, рівно те, що сьогодні відбувається у ОРДЛО.

Чого-чого, а гарматного м'яса, щоб завалити нас трупами, у Мордорі вистачить. Російські царі з людськими втратами ніколи не рахувалися. Та й пару всередині самого Мордора спустити потрібно. Ось справжніх буйних і утилізують у бійні.

Логіка ситуації така, що від війни нас може врятувати тільки дуже сильна армія, єдність всієї країни, МОНОЛІТНА єдність гілок влади і політичних партій, широка і дієва міжнародна підтримка України.

Перший і четвертий пункти Президент забезпечив. Зробив все, що міг. Решта ...

Я не зрадофіл, але через Мертвих з Косами, Сміттярів, Клоунів і Тилових Полковників в політиці справа йде до того, що нас розіпнуть, як УНР в 1917 році.

Шкода, цікаво стало жити. Перспективно. Хотілося ще ...

Надії на розум наших «опозиційних» політиків немає, швидше, вони зроблять усе, щоби погубити країну. Згадайте хоча б голосування у Верховній Раді по введенню військового стану.

Достукатися до мохерових шапок особисто у мене не виходить ніякими методами.

Я часто задав собі питання - чому?! І здається, знайшов відповідь.

Наша злАчінна влада занадто добре подбала про те, щоб українці не відчували тягар війни. Надмірна турбота і була її трагічною помилкою.

Для електорату Лабутенихи, Гриценка, Зеленського, Бойко і Мураєва війна давно стала просто картинкою в телевізорі. Вчора вбили ще одного нашого і поранили чотирьох? Теж мені новина! .. І позавчора когось вбили і поранили. І завтра, напевно, на жаль буде те ж саме. Звикли ...

Для них немає ніякої війни. Магазини працюють, світло, вода і тепло є, інтернет функціонує, і все гаразд.

Ось якби військовий стан ввели не на місяць, а на півроку. Та по повній програмі. Щоб цензура, комендантська година і патрулі на вулицях. Щоб парочку разів на день навчання, де потрібно стрибати в бомбосховища.

Але дбайливі Тимошенко і Ляшко зі своїми холуями-однопартійцями і зграя продажних тварюк з Садонемочі (за яких я, на свій сором, голосував) дбайливо позбавили людей таких неприємностей. Не можна обмежувати громадян в правах, скандал.

А якщо загине країна - тим гірше для країни.

Що ж робити?

1. Переобрати Президентом України Петра Порошенка.
2. Обрати до Ради партії, максимально дружні Президенту.
3. Припинити роздувати зраду. Переслідувати кожного, хто діє на розбрат, хто педалює речі, які роз'єднують українців. Не давати спокою колабораціоністам усіх гатунків.
4. У міру сил допомагати армії.

Я і не сподіваюся, що політичні повії зроблять для країни хоч що-небудь. Але якщо вони будуть ПОЗА Верховною Радою, не при владі - нехай собі продовжують продаватися, це на ситуацію вплине мало.

В найближчому майбутньому нас так чі інакше геть нічого доброго не чекає. Якщо будемо все перелічене робити ... Тоді, і тільки тоді у нас є шанс. Мінімальний, але є.

Найменше недопрацювання у будь-якому із зазначених пунктів згубне для країни, наших близьких і особисто для кожного з нас.

Дякую за розуміння.

Любий вам

Володимир Пушкарук

 

9

Коментарі

128.01.19, 14:53

    228.01.19, 15:11

      анонім

      328.01.19, 15:33

      Отлично , не хватает пунктов - перевешать рыгов, а кто по измене Родине не прошел того посадить на долго .

        428.01.19, 15:53Відповідь на 3 від анонім

        Согласен, но мы пытаемся походить на цивилизованных!

          528.01.19, 15:54Відповідь на 2 від VaRvaR

          Спасибо!!!

            628.01.19, 15:54Відповідь на 1 від Эйч

              728.01.19, 23:18

              Біда в тому, що які б розумні речі будь-де не писали, піпл, від якого залежить % голосів, цього не читає і не дивиться, і не слухає...

                829.01.19, 12:04Відповідь на 7 від kas57

                Утверждение не верное!!!
                - Дайте мне средства массовой информации, и я из любого народа сделаю стадо свиней!!! (доктор Геббельс)
                Почему народ за секту замшелой тюльки топит? или за вову-термоса??? потому что читали, смотрели, слушали!!! инфа не генерируется с едой! только извне! ну и IQ конечно необходимо для анализа этой инфы!

                  930.01.19, 09:51Відповідь на 8 від pitst

                  Петре, я писав: ...які б розумні речі будь-де не писали...
                  Розумні!
                  А "...что читали, смотрели, слушали..." так то ж не умные вещи...
                  Т овариш Лєнін писав: "Народ в своей массе тёмен..." ПСС, Т. ,С. ; ну ніколи том шукати, зуб даю за точність.

                    1030.01.19, 12:19Відповідь на 9 від kas57

                    так то ж не умные вещи...это для нас с тобой *не умные вещи*, а для них как раз наоборот!!!
                    Один мой френд на ФБ вроде и не старый а топит за ЗЕ и даже шикарную фотку что я ему сделал облепил рамкой ЗЕ (фу, знал бы не фотал бы его)! так я видел у него статью за ЗЕ до того умную, что я скорей не смогу аргументированно оппонировать по тексту!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна