Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Перхоть ливаруции

  • 02.04.18, 18:47

А ви звернули увагу на таку раптову зміну пропагандистського ландшафту: як тільки за Саакашвілі перестали платити (і це вже не має значення, чи Курченко, чи Коломойський), то він умить розчинився й зник із горизонту. Я трошки повідстежував його пересування за цей час. Він дійсно спершу метався між столицями, явно старався прорватися до Коломойського, до якихось європейських політиків. Але нині в Європі всім не до якогось лузера-скандаліста та ще й з російським душком, у той час, як у самих російським нервово-паралітичним запахло. Тому, як виглядає, ніхто серйозний з ним зустрічатися не хоче, а західна преса й раніше його не особливо помічала. Іноді (після більш-менш відомого інтерв'ю російській "Медузі") з ним зустрічалися якісь московські чи то журналісти, чи то ще хтось, після чого була спроба знову розкрутити через Москву його заяви, але й там затихло. І раз був відстежений якийсь контакт з поляками, знаю, що планувалося інтерв'ю, але не бачив, щоб вийшло - мабуть дуже вже тупив.

І все. Нема більше ні політика, ні "без п'яти хвилин нового президента України", ні навіть просто медійної постаті. Просто такі люди існують лише тоді, коли хтось в них вкладає гроші, організовує солідну кампанію в пресі, натовпи ошалілих прихильників. Нема грошей - нема й Саакашвілі. Треба буде розкручувати якийсь особливий бруд на Порошенка, Луценка ще когось, об який не захочуть бруднитися основні гравці в Україні, витягнуть заради одноразового використання. Тоді зразу запрацює звична схема: Страна.уа -Українська Правда; НьюсВан-ЗІК-1+1. а далі вже по інерції й інші підхоплять. Виконає свою місію, викинуть, як використаний гумовий виріб.

Але я це не про Саакашвілі пишу, а про Савченко. Досі чую регулярно якихось "експертів", які обговорюють її "визначальну роль" у наступних президентських виборах... Ну якщо такі експерти кажуть, то хтось ще трошки платить. Але апеляцію програно, зараз піде рутина затяжного слідства. На Заході про її арешт взагалі не пишуть і не говорять. Вона для них стала вичерпаною темою ще раніше, ніж для нас. Ну а вдома ще прийшли пару повністю маргіналізованих люмпенівна чолі зі Степаном Хмарою, поматюкалися в суді та й усе. Вона вже також вичерпаний матеріал для загальносуспільного використання. Може ще згодитися для перетягування голосів між Оппоблоком та "За життя" Рабіновича-Мураєва-Шуфрича. Але то вже в контексті наступних парламентських виборів, якщо до того часу їй не винесуть остаточний вирок після апеляційної інстанції.

А більше вона нікому не потрібна. Гроші й медіа-ресурс вкладати в неї перестануть і здується "героїня". Це вона зараз веде себе так, ніби на вулиці на її визволення чекають мільйони, а там і усвідомлення прийде. А по справжньому ж голодувати зовсім не захочеться, тим більше, коли про це ніхто ніде не розповість...

Тому нам потрібно навчитися класифікувати наших політиків на тих, які діють у реальному світі й на тих, що існують лише тоді, коли хтось збоку крутить ручку шарманки й смикає за мотузочки.

Taras Chornovil

2

Коментарі

12.04.18, 19:09

    22.04.18, 22:17

    вроде и правильно все написано, но сам черновол тоже еще тот продажный товарищ. так что еще вопрос что именно преследуется этой статьей

      32.04.18, 22:40Відповідь на 2 від SilkWay

      Правильный подход! но главное что правильно все написано, я даже не хотел авторство указывать...