Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Земля і Україна.

Ці дві світлини, це скріншоти з відео про китайське місто, яке тягнеться на 500 км і вже має населення 34 млн.








Ті, хто бачив це відео, знають, що зображено на світлинах, а хто не бачив, то пояснюю, це автотраси в Китаї, на яких сушать кукурудзу.
Вдумайтеся, китайці перекривають автотраси, а там трафік набагато більший, ніж у нас, там сотні тисячі машин та мільйони тон вантажу пересуваються, але їх перекривають, щоб сушити кукурудзу.
Це означає, що китайців стає все більше, і їм треба все більше і більше їсти. Вже навіть нема вільних місць для сушки кукурудзи, перекриваються автостради.
В найближчий перспективі, це означає, що і кукурудзи не буде вистачати, а відповідно і місця де ії вирощувати.
Як думаєте, що далі будуть робити китайці? Вірно, почнуть озиратися по боках в пошуку вільної землі в світі, і яка продається.
Всі цивілізовані країни, від США до Ізраїлю, вже зрозуміли, що свою землю не можна продавати, навпаки, вони почали скуповувати у державну власність те, що продали раніше.
Але китайці люди моторні, вони будуть шукати, поки не знайдуть таку безпорадну країну, як Україна, яка не цінує свої багатства, і громадяни якої заради вшивого штучного намиста, готові продати землю, на якій вони живуть, яка їх годує, готові продати свою країну, готові знищити себе і свої майбутні покоління.
І Україна зараз є такою. Завдяки тим же її громадянам, які обрали у владу продажне бидло, для якого сама держава Україна не є цінністю, і яке для того і прийшло у владу, щоб зірвати величезний куш з продажу нашої країни.
Звісно, тут будуть пастися не тільки китайці, на такий ласий шматок, злетяться всі міжнародні спекулянти, які мають необмежені гроші, і які не дадуть жодного шансу українцям купити свою же землю.
Все буде відбуватися наступним чином.
У дрібних власників паїв будуть забирати(за копійки звісно), їхні паї.
Фермерів, які ще є, будуть доводити до банкрутства, їхні землю будуть переходити у власність іноземних банків, і потім виставлятимуться на продаж.
Землю, яка ще перебуває у державній власності передадуть підставним фірмам, які вже свідомо будуть брати у іноземних банків непомірні кредити під залог землі, з подальшим банкрутством. І ці землі банки висталять на продаж.
А китайці ось вони. З лантухами грошей.
При чому міжнародні спекулянти наварять на цих оборудках не мільйони, і навіть не мільярди, а трильйони доларів.
Все просто.
Тільки українці залишаться з голою задницею, на своїй, вже бувшей, землі.
І ніхто їх не візьме працювати на цій землі. Вон, китайців 1,4 мільярда, всі хочуть їсти, і будуть працювати на нашій, а тепер вже їхній, землі, за копійки.
І це тільки продовольчий сектор.
А ще і наші надра опиняться в руках міжнародних корпорацій, наші ліси, водойма, все, що знаходиться на бувший нашій землі, все перейде новим хазяям.
Хоча, українцям таки виділять землю розміром 2 х 1 х 1,5 метра.
І дай Бог, щоб ці нові хазяї дали ще дощок для трун, здебільшого просто вириють яму, кинуть туди і закопають.
Як, гордий та мудрий народ українці, вам сподобалася така найближча перспектива?
0

Коментарі