хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ідіот Порошенко, лакей Ситник і мертвий Каддафі.

  • 05.04.18, 00:14
          Цей недоносок Порошенко остаточно злетів з катушек.
           Шиє Тимошенко якісь мільйони від Каддафі.
           Зрозуміло для чого, щоб не допустити її до виборів.
           Яке ж воно ущербне. Мабуть шлеппер(привіт Овощу!), більш винахідливий в засобах стирити чумайдан в потязі, ніж ця карамельно-мальдівська мавпа, що мавпує під Тимошенко справу Саркозі.
           До цього шоколадного дебіла не доходить, де Україна, а де Лівія. Де Каддафі, а де Тимошенко. Що це різні, навіть не планети, це різні Галактики.
           Що Лівія і Франція, по суті сусіди. Що вони контактують століттями. Що справа Саркозі тягнеться з 2013 року. Що у правоохоронних органів Франції мабуть є підстави затримати Саркозі. І підстави реальні, факти. А не хтось сказав, що привіз в Україну 5 млн дол, передав Турчинову, переночував ніч і полетів назад, в Лівію. І ці доляри начебто пішли на вибори Тимошенко Ну і шо? Героїчне НАБУ в золотих шкарпетках, приймає це, як доказ? Так тоді слово проти слова. Турчинов нічого не передавав, а сам вкрав ці гроші. Тимошенко взагалі нічого про них не знає і ні про що з Каддафі не домовлялася. Там слово і тут слово. Вага однакова. Бред сивої кобили.
           І взагалі, навіщо Каддафі вкладати гроши у вибори в Україні? В нього що, тут якісь інтереси були? Якісь давні стосунки з Україною? А тим більше, з самою Тимошенко?
           Я вже не кажу, що ті вибори були сфальшовані, і Президентом незаконно став Овощ. А не Тимошенко.
           До речі, те ж НАБУ це знає, має, на відміну липових звинувачень про доляри від Каддафі, докази про фальшування тих виборів, але навіть не відкрило впровадження по цій справі. Мабуть бути лакеєм у ворюги Порошенка для НАБУ більш прибутково, ніж займатися своєю роботою - ловити корупціонерів та клептократів цією ублюдочної влади.
           Я вже не кажу про матеріали, які передала НАБУ та ж Тимошенко про крадіжки мільярдів доларів Порошенком за допомогою його спільниці Гонтаревої. Тут могутнє НАБУ тише води, нижче трави. Не чув, щоб вони відкрили хоч би впровадження по цій справі. І також не кажу про офшори, куди вор Порошенко складує мільярди доларів, вкрадені у нас. Там НАБУ також раптом осліпло.
           Для них мільярди доларів, це дрібниці. Важливіше міфічні 5 млн доларів. Тут же інтерес їхнього Пахака, хрякообразного вора Порошенка.
           Ось цікаво, що собі думає той же Ситник, коли бігає навколо Порошенка в статусі лакея, "принеси-подай"? Сьогодні я послухав трішки Червоненка. Дерьмо редкоє, питань нема. Але навіть він каже, що всі у владі знають і говорять, що у Тимошенко рейтинг 36 відсотків. І сміється з цієї дебільної афери з Каддафі.
           Тимошенко майбутній Президент. Це питання тільки часу. Срочного або досрочного, не має значення. 
           І якщо в таких умовах у Тимошенко 36 відсотків, то що, Ситнік думає, що ці 30% не захистять Тимошенко від цих чергових квазі-кримінальних справ на неї? Що, ці 30% не розуміють для чого це робить Порошенко? А ближче до виборів цей відсоток буде ще більший.
           І що буде робити Ситнік, коли Тимошенко стане Президентом? Драпати разом з Порошенко?
           Да, в Україні і ідіотизм вже заразний. Якщо Порошенко ідіот, то і всі. хто навколо нього пасеться, також стають ідіотами....(((

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1696163503778765
5

Коментарі

15.04.18, 00:30


одне погано, що порох таки не ідіот і буде чіплятися за все.

    27.04.18, 15:22

    Тимошенко це такий собі інкубатор, з якого вийшли такі уроди як - Яценюк,Турчинов,Аваков і ще купа потвор.