хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Мирний протест.

  • 15.12.17, 23:08


          Не, ви не розумієте, що таке мирний протест. Ви просто недоросли до мирного протесту.
         Так ось, мирний протест, це наш порятунок. 
         Без мирного протесту просто неможливо далі жити, їсти та народжувати. 
         Ось уявіть, мирного протесту нема. Що робити? Погібать? Як можна класти кусень їжи в рота, якщо ви не відвідали мирний протест? Він же, кусень, не буде лізти в рота. Не захоче.
         Ви приходите в магазин, а там з'явилася страшна ціна на м'ясо. Ця ціна ніяк не вмощується в зарплату, яку ви отримуєте за вказівкою Порошенка і Гройсмана.
         Або вам прийшла платіжка за тарифи. Сума, яка там має місце нагадує відстань від Землі до планети Плутон. Цю суму старанно намалювали Порошенко, Гройсман та іже.
         Ще вам може прийти бамага в який написано, що вашого чоловіка, або сина, або брата вбили рускіе на фронті. Не, його могли і не вбити, але Порошенко заборонив йому захищатися, коли його будуть вбивати. І рускіе його вбили. Він же не може не підкорятися Головнокомандуючому Порошенку? Не може. Ось він і не захищався. І його вбили.
         Але ж ви не будете за все це вбивати Порошенка, Гройсмана та іже. Це нецівілізовано та не по-олігархічному. І потім, якщо їх вбити, то хто буде нам платити зарплати, хто буде встановлювати ціни на м'ясо, хто буде вести победоносну війну. Хто? Пушкін? Отож бо...
         І тут на порятунок приходить мирний протест. На наше щастя є таки люди, які піклуються про нас, які відповідають пропозицією на наш запит мирного протесту. Це профі по мирних протестах Міха Саакашвілі, Ігорка Соболев, Мусь Найем, Серь Лещенко та решта наших видатних пожежників, які готові нам допомогти загасити наш неправедний гнів.
         Є запити прийти і сказати? Є. Є запити вийти, прийти і сказати, що Порошенко такий-сякий гад та падлюка? Є.Є запити вийти і сказати прямо в жирну морду Гройсмана, що він жирна морда? Звісно є.
         І ось ви масово виходити на мирний протест. Без коктейлів Молотова, без біт, без касок, без пістолей, без автоматів, навіть без кулеметів. Ми ж мирние люди, і наш бронепоезд стоїть на запасній путі.
         Ми виходимо з плакатом ката Порошенка за гратами, ми зі зверскім обличчям вигукуємо анафему Порошенку, Гройсману та іже. Ми відчуваємо, як Порошенко, Гройсман та іже дуже сильно перелякалися і поховалися за мурами-парканами, за тисячами доблесних захисників, які одягнені та озброєні за гроши, які ми їм і дали.
         Ми грізна мирна сила! У нас дуже велики кулаки, якими ми безстрашно погрожуємо Порошенку, Гройсману та іже. Ми відчуваємо себе справжньою владою. Це ми керуємо нашою державою! Ми не дозволиво Порошенку, Гройсману та іже ставити нам німножко зависокі ціни на м'ясо та на тарифи! 
         Не дозволимо!
         Не дамо!
         Не пройде!
         Порошенка, Гройсмана та іже на нари!!!
         Фууууу...оце да! Оце ми дали! Оце протест! А як перелякалися Порошенко, Гройсман та іже! Подивіться, як вони трусяться від переляку. Ми молодці!
         Все. Мирний протест пройшов мирно і досяг своєї заздалегідь поставленої на Банковій мети.
         Тепер можна сміливо йти в магазин і купувати м'ясо хоч по тище за кіло. Ми ж вже пройшли мирним протестом!? Ми ж вже обурилися високою ціною на м'ясо!? Пройшли та обурилися. То все в порядку. Порошенко, Гройсман та іже знають, що ми обурені. То можна і купувати.
         Те саме і з тарифами. Порошенко, Гройсман та іже вже точно знають, що ми не можемо платити таки тарифи. То тепер можна йти і з чистою душею платити ці тарифи.
         Так само і з нашими чоловіками, синами, братами, які були вбиті на фронті завдяки Порошенку, Гройсману та іже. Будемо народжувати нових. Мирний протест стимулював наши еротичні процеси, і ми готові до праці в ліжку.
         Ось що мирний протест робить! 
         А ви кажете ні нада ходити на мирні протести. 
         НАДА! 
         Інакше Порошенко, Гройсман та іже не будуть знати, що Порошенко, Гройсман та іже нас вбивають. 
         Давайте негайно славити Міху Саакашвілі, за те, що повів нас цим победним рятівним шляхом! Славимо і підкидаємо його в повітря,
         Вот.


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1820990591531736&set=p.1820990591531736&type=3&theater



2

Коментарі

116.12.17, 17:11