Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Без Тимошенко, - нічого.

  • 06.11.17, 00:04

       А що, ще не зрозуміло?
         Що без Юлії Тимошенко нічого.
         Взагалі нічого.
         Не, може бути і без Тимошенко. Те, що зараз відбувається. І це ще тільки квіточки. Ягідки будуть з ціанистим калієм.
         А щоб припинити весь цей жах, це тільки Тимошенко.
         Ніякі Швілі, ніякі Муські, ніякі Сері, ніякі Єгоркі...взагалі ніхто.
         І браві полковники, і бжолярі, і співаки...це все обслуга. Хто в силу своїх ідіотських амбіцій, хто цілком свідомо, хто на цьому бізнес робить, але всі є обслугою у президента Рошен, а якщо брати глобально, то у комуняцко-бандитських можновладців. Незалежно від їхнього Пахана. Сьогодні це Порошенко, завтра Путькін.
         Але тільки не Тимошенко. Вона є кісткою в горлі і у тих і у тих.
         Тому що вона інституційно не челядь. Вона вожак. Як у вовків. Не вождь, а вожак. Який свою зграю і захистить і життя за неї віддасть. Єдина проблема, що у нас не зграя вовків, а отара овець. А вівцям не вожак потрібен, їм потрібен пастух. Який їх нагодує, потім обстріжет, і в решті-решт пустить на шашлик та на суп.
         Так що, хто ще не врубився, то врубайтеся швидше. І ставайте поряд з вожаком. Хто не стане, той хай готується на шампур. Часу обмаль.
         Хоч би Майдани згадайте. Обидва були завдяки Тимошенко.
          Перший вона буквально зробила, на другому, хоч і не була фізично присутня в силу відомих причин, але віртуально, - цілодобово.
         На першому Майдані 90% були з нею.
         На другому Майдані майже 50% були від Батьківщини. Там вже почали працювати технології від влади. Вони вже знали, що таке Тимошенко на Майдані. Хоч і віртуально.
         Тому решта були різного походження. І справжні патріоти з різних націоналістичних партій, і противсіхі, і коньюктурщики, і безумовно провокатори(згадайте намагання зірвати портрет Тимошенко з ялинки).
Третій Майдан ось намагаються зібрати половие Порошенка. Під його гасла, які ним схвалені і звісно підтримуються. І які розмиті до такої ступені, що викликають тільки сміх.
         А вимоги Тимошенко досить зрозумілі та стислі. Це перевибори Президента, а потім і Ради. Що робити далі, вона також представляє та озвучує. Кому цікаво, той знає, або знайде.
         Ось хто підтримує ці вимоги, ті з Юлею Тимошенко. Ті збираються в зграю вовків, щоб захистити себе та свою землю. Разом зі своїм вожаком, Юлею Тимошенко.
         Хто чекає дива, намагається експериментувати з "новими" ліцами, з різними туземцями, і взагалі, піддасться психологічному, інформаційно-гебельсовському насильству з боку владної армади, той стане жертвою цього газлайтингу та піде в суп.
         Два шляхи.
         Обирайте пані та панове....


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1544042098990907&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

4

Коментарі

16.11.17, 00:20

Все приблизно ТАК...- АЛЕ....
Ось дивуюсь я...- Юля зустріла Міхо біля самого кордону, була поруч з ним декілька днів.., всі вже казали: "Міхо НЕ президент - у нього НЕМА необхідного стажу проживання в Україні...- а ось для Юли це ВЕЛИЧЕЗНИЙ ШАНС пробитись до влади за допомогою "льодокола" Міхо!".
*** Але що ми бачимо?
Юля раптом "ВИПАРОВАЛАСЬ".., Міхо залишили одного, Міхо-Майдан тихенько ЗДУВСЯ.
А як файно все починалось...
Надоїли веж тії Жидо-Ігрища...

    26.11.17, 01:05Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Богдане. та Юля там була, як громадянин, а не як політик. І ніхто не пов'язував перемогу Тимошенко з цим параноїком Швілі. Він сам неодноразово ображав та обгажував Юлю. Навіть зараз, після того, як повернувся. Він і не потрібен Тимошенко.

      36.11.17, 01:26Відповідь на 2 від бандерівець

      Богдане. та Юля там була, як громадянин, а не як політикУгу...- І ВСІ ГОРЕ-ПОЛІТИКИ там у Львові були як Пересічні Громадяни
      І ніхто не пов'язував перемогу Тимошенко з цим параноїком ШвіліЯ чув трохи ІНШУ думку = ""льодокольчик" Міхо ЗЛАМАЄ кригу Петюніної влади - а слідом в ПРОЛОМ підуть "Нові Гідні Люди"!
      Але щось пішло НЕ ТАК - і юля вирішила НЕ ризикувати...
      Він сам неодноразово ображав та обгажував Юлю. Навіть зараз, після того, як повернувся. Він і не потрібен Тимошенко.Хоспадеее, та ХТО в нашій владі НЕ ОБРАЖА один одного?!
      Там же сплошні підари...- для них це НОРМА!

        46.11.17, 10:41

        Уважно прочитайте статтю - помітно, що переклад, причому посередньої якості, з московської. Тобто спрацювала російська агентура. А коли пригадати, що леді Ю давно там на гачку, висновок зрозумілий - таких діячів пхатиме ТІЛЬКИ північний сусід

          56.11.17, 13:07Відповідь на 4 від Валя Миронова

          ууу вишеватнікі не такє чудять-ні вони того нерозуміють -а кремль вдало використовує іх-ви знаете поруч ватнікі-і доводиться знаходити з німі порозуміння а з ВИШАВАТНІКАМІ ууу

            66.11.17, 15:18Відповідь на 5 від Gogilo

            Вперше натрапляю на такий "мудрий коментар" - 22 помилки в 2-х рядках. Браво! Пишіть далі, завжди цікаво)

              77.11.17, 10:00

              https://www.facenews.ua/columns/2017/317464/

                87.11.17, 12:53Відповідь на 6 від Валя Миронова

                ну так зробить добру справу-вкажить на помилки-покажіть де там помилка щоб у наступному разі я іх не повторил-я відверто кажучи у школі не вчився-навішо воно мені було потрібно-коли поруч море, пляж, дівчата-а зараз доводиться вчитися-і доречі я несормлюсь вчитися

                  97.11.17, 13:00Відповідь на 8 від Gogilo

                  Коли не соромитесь вчитися - поважаю.

                    108.11.17, 13:10Відповідь на 9 від Валя Миронова

                    у 2010 році довелось мені вчитися на ОКН у Лютіжі там добрячий центр для інвалідів і я попал на на навчання-а де було набиратися досвіду з комп'ютером-приїхав туди були старше за мене-але покоївка каже-що ти старий приїхав-та кажу у школі не вчився-от зараз намагаюсь вчитися,стоїть поруш молодий хлопець і каже я теж у школі не вчився-от кажу якби ти п'яний повз до музікантів у ресторане щоб замовити ім пісню я тебе похвалив би а так-мені ніколи було вчитися а от ти? і на майбутне раджу коли почали показувати недолікі то вказуйте тем більш що попросили показати помилки

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна