Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Вбити російського шпіона Мертвечука.

  • 12.04.17, 23:54


          Там СБУ відкрило кримінальну справу на Парасюка за те, що він закликав їх вбити роісйського шпіона Мертвечука.
          Я чота не розумію, в чому тут кримінал?
          Зараз йде війна з Рашкою. Російські солдати вбивають українців. В тому числі і працівників СБУ.
          Рашка засилає в Україну своїх шпіонів, одним з яких і є Мертвечук. Якщо я не помиляюся, то під час війни шпіонів ворожої країни, країни-агресора, країни-окупанти, завжди вбивають. Це обов'язок спецслужб.
          То чому Парасюку треба закликати СБУ вбивати російських шпіонів, якщо СБУ повинно це робити без будь-яких закликів?
          СБУ без закликів повинно вбивати російських шпіонів і надавати суспільству результати своєї робити. А результати, це трупи вбитих російських шпілнів. В тому числі і труп російського шпіона Мертвечука.
          Чи я в чомусь помиляюся? У нас нема війни з Рашкою? Рашкіни солдати не вбили вже десятки тисяч українців?
          В чому справа? В чому провина Громадянина України Парасюка, який під час війни з Рашкою, закликає спецслужбу СБУ вбити російського шпіона?
          Можливо російського шпіона Мертвечука не можна вбивати тому що він є другом Порошенка? Тоді виходить, що і Порошенко російський шпіон?
          Якщо це так, якщо Порошенко російській шпіон, то тоді треба в СБУ створити спеціальний відділ, - "Відділ російських шпіонів", - прийняти всіх російських шпіонів на роботу, надати їм зарплату, зробити відповідну запис в трудову книжку, в Конституції закріпити їхню недоторканість і тоді буде все зрозуміло.
          Тоді дійсно можна відкривати кримінальну справу на Парасюка, який посягає на життя державного службовця України, російського шпіона Мертвечука.
          А так, народ знаходиться в деякій прострації. Незрозуміло, кого треба вбивати. Російських шпіонів, які вбивають українців, чи українців, які захищають Україну від російських шпіонів.

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1345487738846345&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater
5

Коментарі

113.04.17, 06:07

    219.04.17, 18:05

    Шейх Абдулла Аззам писав: "Під час захисту своїх земель тримайте 10 куль у пістолеті: одну - для ворога, дев'ять - для зрадників".