хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Вах! Мине тут наравицца!



        Ось тут я погоджуюся з Міхою.
        Приїхало в Україну якесь чучело, якого грузини копняками нагнали з Грузії, промацало соціальний грунт, і О!!!, - країна лохів! Лох на лохе сидить і лохом поганяє. 
        Він і сам мабуть здивувався, що він тут замість ікони у лохів. )))
        Чесно кажучи, я досі не можу зрозуміти, чим він їх зачарував. Його припадочние воплі викликають тільки бажання зателефонувати в будинок скорботи, щоб приїхали санітари і пов'язали його.
        Саме цікаве, що лохі все про нього знають. Так, як знали і про Потроха, але все рівно проголосували за нього.
        Знають, що він з перших привітав Януковича в 2010 році з фальсифікацією виборів.
        Знають, що він знищував в Грузії незалежні, опозиційні ЗМІ.
        Знають, що він по звірячому розганяв мітинги, вбиваючи людей. До речі, цей досвід він передав Януковичу, який використав його на Майдані.
        Знають, що він створив в Грузії фонд, через який відмивав гроші. Згодом. такий самий фонд він створив і в Одесі, через який оплачував свої вояжі та покупки за кордоном.
        Знають, що всі реформи в Грузії робив Бендукідзе, а не Саакашвілі. Так, Саакашвілі спочатку сприяв цьому, але потім, спробувавши сибаритського життя, цілком на нього перемкнувся.
        Знають, що після того, як він втратив владу, і прокуратура та суди, які він же і створював, як зразок справедливості, і які відкрили проти нього кримінальні справи, то, як заєць дриснув з Грузії. Це все рівно, що капітан корабля, у випадку його аварії, в числі перших ломиться зайняти місце в шлюпке. Якщо ці суди, які ти створив, чесні, непідкупні та справедливі, а ти вважає себе невинним, то доведи це в цих судах.Ні, дав деру. Мабуть таки є підстави тікати.
        Знають, що приїхавши в Україну, він агітував за Порошенка, за його партейку БПП, за воров з цієї партейки, різних там березенків.
        Знають, що він незаконно отримав громадянство України. 
        Знають, що в Одесі, куди його призначив Порошенко для того, щоб він там позбавив впливу Коломойського, Міха не виконав жодної своєї обіцянки, які давав перед вступом на цю посаду. А ні дорогу на Рені не збудував, а ні місцевих крадіїв не посадив, хоча прокуратуру та міліцію очолювали його кореша, Сакварелідзе і ще один, не пам'ятаю прізвища.
        Більше того, він з цими крадіями гужванив в кабаках.
        І як завжди, як і у подібних персонажів, отмазка була одна, йому всі заважали. Піднімав такий гвалт, так в нього слина з рота летіла, таки прокльони та образи вивалював на всіх, хто мав необережність запитати його про його провал на посаді губернатора, що здавалося він зараз лусне від люті. Огидні сцени влаштовував. Да і продовжує влаштовувати.
        Все це лохі знають.
        Знають, що він не має права балотуватися у Верховну Раду, але галасують, що будуть голосувати за його партію. 
        Знають, що партію свою він не створював з нуля, а купив. Так, як це весь час роблять наші, доморощені аферисти. 
        Знають, що він не має права 10 років балотуватися в Президенти України, але носяться по всій мережі, як дурні з торбою, з гаслом - "Саакашвілі - Президент".
        Знають, що всі ці гастролери, на кшталт Міхі, приїжджають в Україну тільки за дурними грошима. Сама Україна їм і в хрен не впала.
        Знають, що в нього всі ознаки параної, манії величі та шизофренії.
        Знають, що Порошенко командирував Міху в опозицію, щоб той відтягнув на себе голоси від самої популярної партії, Батьківщини, і від лідера України, Юлії Тимошенко.
        Знають, що в Україні 40 млн населення серед якого дуже багато українців, які здатні зробити свою країною заможною та квітучою. Але для цього треба мати національну гідність, щоб не підбирати різний хлам, який викинули та яким гидують навіть його співвітчизники.
        Все це лохі знають, але продовжують наяривати кола та водити хороводи навколо цього заплилого жиром та записного демагога і брехуна Міхі Саакашвілі.
        Ідіотами та лохами Україна повниться...((((
5

Коментарі

16.03.17, 16:06

ненавижу этого популиста наркомана со спущенными штанами

    26.03.17, 20:02

      Гість: Максим_

      310.03.17, 17:55

      100%!!