Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Тимошенко, це гав-гав-гав-гав.........



    Ну і шо? Ну не проголосували. І шо? Вісім років тому.
    Тут пішла жара від козлів, цапів та козліх, що під козлами та під цапами.
    Бачите, фракція, тоді ще "БЮТ", щось там не проголосувала по подіях в Грузії.
    І верещать ці козли, цапи та козліхі так, що аж вуха закладає.
    Ось тільки не можу зрозуміти. а в чому крамола?
    Тоді різні фракції пропонували свої постанови. І "БЮТ" пропонував. Але за нього не проголосував НУНС. Тобто Ющенко та Порошенко. якій тоді був там.
    Ну? Чого з цього факту козли, цапи та козліхі не влаштовують всесвітній галас?
    Ґа?
    І що взагалі вирішувала ця постанова? Що, якщо би БЮТ за неї проголосував, то Путін тоді би злякався, швиденько зібрав би манатки, різні там кулі, автомати, танки, літаки, та дав стрекача до Моськви? Так, чи що? Якщо так, то ви, крикуни, маненько обділені розумом. А по простому, ви епнутие товарісчі.
    Я вже не кажу про те, що тоді у коаліції не було 226 голосів. Як можна було проголосувати?
    І я вже не кажу, що тоді більш величезні європейські бобри намагалися улестити Путіна, щоб він не робив вбивств. Що Путікін зробив? Так, він всіх послав на....ну туди...
    То що, фракція БЮТ та Юлія Тимошенко були тоді могутніші за весь ЄС, чи що? Вони могли своїм голосуванням зупинити всі злодійства кремлівського шизофреніка? Ну ви точно епнуті.
    А перед цим ті ж самі персонажі, що зараз бігають по всій мережі з дохлой кішкою "неголосування", так само бігали з іншою дохлою кішкою, зі злочинним хіхіканням Тимошенко.
    В мене вже тоді народилася підозра. що ці козли, цапи та козліхі, що під ними, насправді епнутие.
    Особисто я, коли побачив, як Саакашвілі жував галстуха, то я риготав. І шо? Відношення до педріли Путькіна в мене не змінилося. 
    Тоді що, я та Тимошенко щось вкрали? В чому тут крамола та злочин?
    Я вже мовчу, що в цих двох випадках нема компетенції Юлії Тимошенко. Зовнішною діяльністю тоді займався Президент. Прем'єр-міністр відповідав за економіку. До економіки, якою тоді займалася Тимошенко є претензії? Нема. То чого ви, епнутие на всю голову козли, цапи та козліхі цей кіпіш підняли?
    Не хочете сказати?
    Тоді я скажу.
    А справа в банальних рейтингах. Ваш Пеця Порошенко вже обісрався по повній програмі. Скоро він буде заздрити рейтингу помаранчевого друзя Ющенка та синього друзя Януковича.
    Це він завдячує самому собі. Який може бути рейтинг у вбивці, корупціонера та крадія? Егеж. Ніякий.
    Ну а Юля що, буде мовчати? Звісно ні. Навіть коли вона мовчить, то це мовчання гучніше за гуркіт реактивного літака.
    Для Порошенка це мовчання означає розпечену в мартені арматурину, яку йому встромили в зад і яка вже пройшла пряму кішку та починає входити в товсту. 
    Ось тому він і надавав пендалей своїм мережевим рабам, щоб витягували на Тимошенко все що можна. Ліпили горбатого, незважаючи на весь ідіотизм цих маніакальних звинувачень. 
    Ну вони і рвуть свій зад, незважаючи на те, що стають посміховиськом в мережевому середовище.
    Ну хай рвуть. Кожен зад, це особиста власність всіх, хто його має. Порваний зад, це гарна ознака для політичної та психічної ідентифікації її власника. )))))
3

Коментарі

113.08.15, 11:23