хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці. Вставай Україно!

          Ще в трьох містах пройшли акції "Вставай Україно!". Бандюки у владі намагалися мляво протидіяти їм. Але, напряму не відважилися забороняти. Бо навіть ці розумові уроди втямили, що заборона буде собі дорожче. А так, мабуть вони думають, хай опозиція випустить пару. Без галасу. Єдине, на що вони наважилися, так це на вже постійний, брудний засіб - силами ДАІ перешкодити людям дістатися до міст, де проходитимуть акції. Хоча це вже мало їм допомагає.
          В якійсь мірі бандюкам вдалося досягти своєї мети. По великому рахунку нема що і згадати. З іншого боку, і дискредитувати акцію їм не вдається. ЇЇ лідери, Тягнибок та Яценюк діють злагоджено, з кожною акцією набувають необхідного досвіду. Про це свідчить постійне збільшення ії учасників.
          Це Івано-Франківськ -


          Ось цитата Олександра Бригинця - "Ажіотаж неймовірний, кількість учасників, певно, найбільша за увесь час проведення акцій. Я іду на початку колони, відійшов у бік, намагаюся побачити кінець, а його не видно. Крім прапорів трьох опозиційних політсил, є прапори кількох дрібніших політпартій, навіть Нашої України, яка, як на мене, нічого спільного з опозицією не має".
          Дурний Дурнев зі своєю морквиною знов там десь бігав. Але на цей раз з провокацією в нього не склалося.
          Ну, і як бачимо, Кличко вперше з'явився на акції опозиції. Вирішив потусуватися.
          Потім Тернопіль -



           В Тернополі, здається, акція була найчисельніша з усіх. І це при тому, що ДАІ, під загрозою вилучення ліцензії, забороняло перевізникам везти людей до міста. Ну, і в Тернополі влада подала позов до суду з вимогою заборонити всі акції опозиції на два місяці. Але суд чомусь не дослухався до бандюків. Заборонив тільки наближатися та блокувати органи влади. Але до них поки що ніхто і не збирався наближатися. Коли прийде час, то вже ніякій суд не заборонить.
          Яценюк та Тягнибок виступили на мітингу. Головна вимога акції, відставка Януковича, залишається незмінною. Ну, і наприкінці заклик до людей приєднуватися до акції 18 травня в Києві.
          Кличка вже не було. Захворів. Болезний дуже супер-пупер чемпіон. Так і хочеться застерегти людей - "Люди, не наближайтеся до Кличка, він хворий!"
          І останнє місто, в якому була проведена акція на цьому тижні, це Чернівці -


          Тут був дощ. І людей було трішки менше, ніж в Тернополі та Івано-Франківську. Але, для маленьких Чернівців, їх було дуже багато. Як і в Києві, в Чернівцях нема мера міста. Вже два роки. Так само, як і в Києві бандюки бояться проводити тут вибори, розуміючи, що на них виграє опозиційний кандидат. Окрім головних гасел, ця тема також лунала на мітингу, який відбувся біля пам'ятника Тарасу Шевченку.
          Не обійшлося і без провокаторів. Несподівано з'явилися дев'ять ригів, переодягнених зайцями. З величезною морквиною. Але, так само раптово, кудись зникли. Був ще надувний Багз Банні. Який також швидко здувся.
          Також була провокація від псевдоопозиціонера Кличка. В декількох місцях були розвішані ось ці банери -


          В такому вигляді він читається, як "Кличко - резидент!". По Фрейду. Він і є резидент Банкової. Насправді, там написано, що Кличко президент. Нахабство та цинізм вражають. Самого Кличка, як завжди, не було. Чи то хворий, чи то надійшла команда з Банкової не їхати і в Чернівці, невідомо. Замість нього була Оксана Продан. Та сама, яка зрадила підприємців під час Податкового Майдану. Зараз вона теж "ударена", що є логічно. Ну, а банери ці, як бачите, всі познімали.
          Ну, і цитата Олега Тягнибока - "Оці мобілізаційні заходи, які ми проводимо зараз впродовж оцих заходів по всій Україні, вони дадуть дуже хороший грунт для підняття революційниї активності українців в майбутньому." Що і є метою цих акцій. Єдине, що погано, так це те, що відсутня інформація в СМІ про ці акції. Повідомлення деінде проскакують, але хотілося щоб в інших містах поширювався інформативний бюлетень про хід акцій, що відбувається під час їх проведення, які гасла лунають. Не кажучи вже за пряму трансляцію. TVI в нас же опозиційний канал? То в чому справа? За п'ятий канал можна не згадувати. Там Петя працює на два фронти. Хоча ось хвалився, що його син вступив в опозиційну фракцію Батьківщина, у Вінниці. І мітингував на акції під час ії проведення. То де пряма трансляція "героїчних" вчинків власного сина, пане "опозиціонер" Порошенко?
         Чекаємо оголошення в яких містах буде  відбуватися акція на наступному тижні.

         Але наступний тиждень може виявитися....хоча ні, не будемо забігати наперед. Всі знають про що мова. Кияни, 2 квітня, у вівторок, виходьте з мережі, вимикайте комп'ютери, або ставте їх в режим сну, відпрошуйтеся з роботи, та приходьте до Верховної Ради. В цей день буде вирішуватися Ваша доля, доля Ваших дітей, доля Вашого міста, доля нашої країни!



Приєднуйтеся до спільноти
"Україна-НАТО-Євросоюз"
4

Коментарі

131.03.13, 21:35

    анонім

    21.04.13, 06:30

      31.04.13, 22:25