хочу сюди!
 

Марина

45 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 37-49 років

ДІДУві рецепти. Огірки на штири. Салат Файний. Помідори з часник

 Огірки на штири.

Беремо огірки бажано розміром по висоті 0,5 літрової банки. Я вирощую на соління і цей салат огірки сортів Паркер F1 або Аякс F1. 

Огірки вимочуємо, у холодній воді 1 - 2 години. Змиваємо білий наліт і кісточки з пухирців. Розрізаємо на чотири (штири) частини по довжині. Далі норма спецій на 4 кг огірків.
Додаємо:
2 столові ложки подавленого часнику,
2 столові ложки гірчиці зернятками,
100 грам солі,
1 стакан цукру,
1 стакан оцту,
1 стакан олії.
Відставляємо на 2 години, не забуваючи періодично помішувати.


Складаємо в слоїки, на дно сік зі спеціями, що виділився.
Стерилізуємо.
Дочка робить до зміни кольору і в льох. Але в кого тепле приміщення, як у мене, раджу в залежності від величини стерилізувати 10 -- 20 хвилин. 



Салат Файний.

В окрему посуду ріжемо:
огірки без шкірки,
помідори без шкірки (бажано розові),
цибулю (бажано салатну) тоненькими півкільцями,
моркву натерту на дрібну тертку (типа корейської моркви, тільки поперек морквини).
Складаємо шарами і заливаємо маринадом.
Маринад на 1 л води:
1 столова ложка солі,
1 столова ложка цукру,
5 столових ложок оцту (9%).
Стерилізуємо літрові слоїки 15 хвилин.



Помідори з часником.
Потрібно взяти тугі стиглі помідори, порізати їх на чотири частини і складаючи в слоїки щедро пересипати подрібненим часником (невелика жменька на 0,5 літровий слоїк). Більше жодних спецій і трав.
Залити гарячим маринадом.
Маринад на 1 води:
2 -3 столові ложки цукру (я беру три),
1 столова ложка солі,
1 столова ложка оцту.
Стерилізувати 10 - 15 хвилин.


Смачного.
Без музички, то не робота... (ля-ля ретро)boyan
Далі буде...


31

Коментарі

115.09.11, 18:14

    215.09.11, 18:22Відповідь на 1 від serg020777

    Заходь ....

      315.09.11, 18:27

      тоті огірки знаю як пальчики, але вде добрі-добрі

        415.09.11, 18:32

        Салат такой делала, но морковь резала как огурцы и предварительно приваривала, все перемешивала,а после стерилизации под крышку- 1 ст. ложку прокаленного подсолнечного масла...и закрыть. Бабушка так учила Был без названия , но

          анонім

          515.09.11, 18:32

          а зимою тідуть як теща під лід

            615.09.11, 18:39Відповідь на 2 від Діду

            До Луцька трохи задалеко

              Гість: Тираъ

              715.09.11, 18:45

              Я скоро Діду вб*ю за нелюдське відношення, аморальне та здіватєльске до усіх без винятку жителів порталу й до мене особисто отакот

                815.09.11, 18:48Відповідь на 3 від bestiaya

                тоті огірки знаю як пальчики, але вде добрі-добріТак, файні...

                  915.09.11, 18:49Відповідь на 4 від ИВКА

                  Салат такой делала, но морковь резала как огурцы и предварительно приваривала, все перемешивала,а после стерилизации под крышку- 1 ст. ложку прокаленного подсолнечного масла...и закрыть. Бабушка так училаБыл без названия , ноСпробуйте, ще так смачно...

                    1015.09.11, 18:50Відповідь на 5 від анонім

                    а зимою тідуть як теща під лід

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна