хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Смотрящие в Запорожье прикрывают газету

   Впервые за 12 лет газета "Суббота плюс" не появилась на прилавках утром в четверг. И при Леониде Кучме, и при Викторе Ющенко газета испытывала на себе давление властей, которым не нравилась работа независимых журналистов. Несмотря на это, "Суббота плюс" развивалась и вскоре стала самой тиражной независимой газетой региона. Но нынешняя, "теневая", власть решила раз и навсегда заткнуть рот "Субботе плюс"

За давлением на газету стоят люди запорожского "смотрящего" Евгения Анисимова, которого называют покровителем мэра города Александра Сина и начальника областной милиции Владимира Сербы. Подчиненные "смотрящего" надавили на типографию с требованием не печатать номер "Субботы плюс", если там будет упомянуто имя Евгения Анисимова. И типография не выпустила газету в печать, несмотря на подписанный договор, постоянную предоплату и долгое взаимовыгодное сотрудничество.

                                   Евгений Анисимов

Но "Суббота плюс" не прогибается. Редакция была вынуждена отпечатать номер в другой типографии. Журналисты приносят извинения читателям, которые не найдут в киосках новый номер газеты в привычное время - в четверг. "Суббота плюс" поступит в продажу в пятницу. В дальнейшем газета будет выходить в положенный день, даже если для этого потребуется печатать тираж на другом конце страны.

                                       Офис типографии "Керамист"

Мы приводим слова главного редактора "Субботы плюс" Богдана Василенко: "Уважаемые запорожцы! Дорогие читатели! В эти трудные для нас времена нам необходимы ваши понимание и поддержка! Мы уверены: вместе мы победим!".

                                                    Главный редактор газеты Богдан Василенко

Справка "Z-City": Из "Википедии": «Суббота плюс» — еженедельная газета на русском и украинском языках, издающаяся в Запорожье (Украина). Выпускается с апреля 2000 года. Выходит по четвергам, распространяется по всей Украине. Слоган: «Главная газета Запорожья». Главный редактор — Богдан Василенко. Шеф-редактор — Ирина Василенко. Тираж - 35 000 экземпляров.

источник: Юрий Гудыменко "Z-City".

-----------------------------------------------------------------------   еще по теме  -----------------------------------------------------------------------------------

Редактори запорізької газети «Суббота плюс» заявляють про відмову типографії «Кераміст» друкувати видання, поки в ній будуть матеріали про бізнесмена Євгена Анісімова. Як розказав «Телекритиці», головний редактор видання Богдан Василенко, ще 25 червня виконавчий директор «Кераміста» Сергій Насонов викликав його до себе: «І фактично прямо сказав, що, якщо з'являтимуться матеріали, які не подобаються місцевому бізнесмену Євгену Анісімову, якого тут називають «смотрящим», то він просто не випустить нашу газету. А потім можете судитись, отримувати компенсацію однак газета закриється». Після цієї розмови, щоб видання на цей раз вийшло, головний редактор викреслив декілька згадок про пана Ансімова. «Тому що ми тоді не були готові до такого повороту подій. Однак паралельно ми стали готуватись до протистояння», - зазначив Богдан Василенко. Після цього він написав статтю про спроби закрити видання та тиск на редакцію і надіслали газету у типографію. У відповідь на це редакція отримала кілька листів від корпорації «Кераміст» з проханням відкласти друг газети. А 4 липня Богдан Василенко спершу отримав листа про відкладення друку газети, а потім іншого, підписаного виконуючим обов'язки генерального директора Негою А.В, де йшлось «підтверджуємо готовність виконати друк Вашого видання за умови корегування статті, яка містить недостовірну інформацію про підприємство "Кераміст"».

                              

                                                       

Богдан Василенко та шеф-редактор «Суббота плюс» Ірина Василенко у матеріалі «Приказано заткнуть­ся!» на сайті наголошують, що це вже не перша спроба тиску на видання. Тепер керівництво видання просить допомоги у колег, оскільки не сподівається на місцеву владу та правоохоронні органи, і має намір шукати іншу типографію, яка погодиться друкувати газету, навіть якщо вона буде «на іншому кінці країни». «Телекритика» зателефонувала до корпорації «Кераміст», щоб отримати коментар, однак кореспонденту повідомили, що Сергій Насонов зараз зайнятий, і пообіцяли зв'язатись, якщо буде вирішено коментувати цю ситуацію. джерело: «Телекритика»

==================================================================================================


93%, 14 голосів

7%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

15.07.12, 22:12

Этого и следовало ожидать , ведь запорожцы , в основной массе , голосили за ПР и Януковище. Ну что ж, вот теперь и пожинайте плоды этого голосилова и помните-это все еще цветочки , ягодки впереди.

    25.07.12, 22:15

    Молодці, що не здаються! Вся боротьба ще попереду, щоб не було всяких "смотрящих"

      35.07.12, 22:23

      Скільки років цьому недоразумЄнію, щось мені підказує,що то друХ молодшенькага Якбиовосча! Скільки життєвої сили і доброти в очах цієї істоти!

        45.07.12, 22:38Відповідь на 1 від Sатана

        Этого и следовало ожидать , ведь запорожцы , в основной массе , голосили за ПР и Януковище. Ну что ж, вот теперь и пожинайте плоды этого голосилова и помните-это все еще цветочки , ягодки впереди.зомби голосящим за ПР абсолютно пофик на какие-то газеты. мне в забор бесплатно засовуют газету от ПР. Как нибудь выложу.
        если еще бухла принесут то че б не голоснуть за пацанов? интеллигенция в Запорожье не голосовала за эту голытьбу.

          55.07.12, 22:40Відповідь на 2 від Богдан Бо

          Молодці, що не здаються! Вся боротьба ще попереду, щоб не було всяких "смотрящих"Наскільки показує досвід боротьбі з ПР - найдуть щось на борців і все тихо-мирно врегулюється. Сьогодні повинен був бути пікет під радою, щодо цього. Почекаю, що завтра напишуть.

            65.07.12, 22:41Відповідь на 3 від Юрий Смирнов

            Скільки років цьому недоразумЄнію, щось мені підказує,що то друХ молодшенькага Якбиовосча! Скільки життєвої сили і доброти в очах цієї істоти! важкою працею людина шла до влади, недоїдав, недосипав мабуть

              75.07.12, 22:43Відповідь на 6 від Пробіотик

              Так, це видно!!!

                85.07.12, 22:47

                молодці хлопці, козацька кров!

                  95.07.12, 22:48Відповідь на 7 від Юрий Смирнов

                  Так, це видно!!!тому і злий трошки. але коли він купить собі якійсь маєточок - відразу подобріє.

                    105.07.12, 22:50Відповідь на 8 від Fred Perry

                    молодці хлопці, козацька кров!подивимось, що далі буде

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна