хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Обід з рибки...

А що у вас сьогодні на обід?
Ділюся рецептом дуже смачних рибних котлет.
1 велика тушка хека
1 велика тушка скумбрії
2 скибки батону
1 велика цибулина
1 середня морква
1 яйце
Сіль, перець, куркума, кунжут.

Рибу помити, почистити від луски і нутрощів. Покласти у велику каструлю, залити водою і довести до кипіння. Нехай вариться хвилини 3-4. Виключити. Злити бульон у іншу кастрюлю, залити холодною водою і почекати поки риба застигне (можна не заливати, якщо не поспішаєте). Поки риба охолоджується, чистимо моркву і цибулю, цибульку ріжемо, моркву тремо і на сковорідку (я даю трохи олії, трохи вершкового або кунжутного масла), пасеруємо, потім додаємо трохи води і закриваємо кришкою.  Нехай постоїть хвилин 10.
Замочуємо в молоці батон.
Чистимо рибу від кісточок. Пропускаємо двічі через м'ясорубку. До фаршу додати пасеровані цибулю з морквою, попередньо замочений і добре вижатий батон, ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, сіль, перець, чайну ложку куркуми (для гарного кольору) та ложку кунжуту. Ліпимо котлетки, обвалюємо в борошно або в сухарях . Смажимо як звичайні котлети.

Якщо в когось є свій рецепт рибних котлеток пишіть в коментарі. Залюбки ознайомлюся і візьму собі на замітку.
3

Коментарі

Гість: Глаша__Я

124.02.20, 12:43

Неважно,что класть в фарш,я иногда батон кладу,иногда нет,морковь вообще редко кладу,так как имеет место быть скисанию)))
Иногда добавляю картофель, тру на мелкой терке))
ноооо...Маленький секрет-никогда не клади в любой фарш яйцо,оно сккуживает любой фарш.Главное хорошо отбей фарш и котлета будет неповторимо воздушной и ; сочной!

    Гість: Глаша__Я

    224.02.20, 12:45

    КстатЕ на обед тоже была рыбка ,только -телапия)))на овощной подушке в воке и под соевым сладковатым соусом,обалденно-примленно вкусненько)))
    и быстренько))

      Гість: Манго

      324.02.20, 12:47

      Я люблю перекрутить щуку с салом или смальцем и сделать тефтели, которые потом,, стушить в соусе как фаршированную рыбу или как под овощами а икру солю.

        424.02.20, 13:27

        Как то всех на рыбку потянуло, я не изощрялся и взял форельку

          524.02.20, 14:06

          Котлеты из ВАРЁННОЙ рыбы? Ни разу не пробовал.

            624.02.20, 14:12Відповідь на 4 від MV1

            Как то всех на рыбку потянуло, я не изощрялся и взял форелькуТак пост на носу...

              724.02.20, 14:13Відповідь на 5 від Вы не Я

              Котлеты из ВАРЁННОЙ рыбы? Ни разу не пробовал.Кстати, получается вкусней чем из свежей. Не такие водянистые. Можно еще сыра добавить, тогда вообще прикольное блюдо получается

                824.02.20, 14:16Відповідь на 7 від Азмус

                Котлеты из ВАРЁННОЙ рыбы? Ни разу не пробовал.Кстати, получается вкусней чем из свежей. Не такие водянистые. Можно еще сыра добавить, тогда вообще прикольное блюдо получается
                Ну не знаю, не знаю....

                (костей точно не будет)))

                  928.02.20, 13:40

                  и что, жёлтые котлеты - это красиво?)))))

                    1028.02.20, 17:00Відповідь на 9 від lancette

                    и что, жёлтые котлеты - это красиво?)))))Зажариваешь норм, и все. Котлеты вкусные и красивые с зажаристой корочкой.