хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Чорна дата для українців Донецька.

  • 13.03.17, 00:02
Донецьке побоїще.
 Фото і відео побиття прихильників мітингу "За єдину Україну"
13 березня 2014 року

Донецьке побоїще. Фото і відео побиття прихильників єдиної України 13 березня
Фото: Reuters

Учасник мітингу "За єдину Україну!", побитий проросійськими активістами
Донецьку 13 березня 2014 року


Фото: АНагадаємо, У результаті сутичок між учасниками двох мітингів на площі Леніна в Донецьку загинув один чоловік, ще один у тяжкому стані помер в нейрохірургічному відділенні ДОКТМО (лікарня Калініна). Більше фото та відео тут:http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3319407-donetske-poboische-foto-i-video-pobyttia-prykhylnykiv-yedynoi-ukrainy-13-bereznia
В результаті нападу проросійських учасників мітингу в центрі Донецька на учасників акції За єдину Україну загинули щонайменше двоє людей і близько 50 постраждали від побиття й каліцтва. Один із загиблих чоловіків помер у кареті швидкої допомоги від ножового поранення. Це був член ВО"Свобода", студент університету  Дмитро Чернявський. Йому було 22 роки.
 FacebБільше фото та відео тут:http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3319407-donetske-poboische-foto-i-video-pobyttia-prykhylnykiv-yedynoi-ukrainy-13-bereznia

Як відомо, мітинг "За єдину Україну!" тривав в оточенні співробітників міліції і внутрішніх військ. Однак, проросійські активісти, які перебували за оточенням, закидали противників петардами, яйцями і димовими шашками. У якийсь момент вони прорвали кордон правоохоронців і з криками «Беркут!» і «Росія!» почали нападати на мирних мітингувальників. Міліція кволо спробувала вивезти учасників мітингу За єдину Україну», а також загін самооборони, який намагався їх захистити, на власному автобусі. Однак проросійські активісти не дали це зробити, заблокувавши автобус, почавши розгойдувати його, розбивати скло у вікнах і закидати салон петардами та димовими шашками. Більше того, ввечері низка невідомих вчинили самосуд над учасниками мітингу за соборність України. Вони вимусили побитих скалічених хлопців просуватись на колінах, а рашистські хулігани мочились на їхні голови. Міліція лишень спостерігала, а постраждалим сказала виконувати те, що їм наказали рашистські заїди-катувальники. В результаті цього теракту одного активіста з ВО"Свобода" Дмитра Чернявського рашисти ЗАРІЗАЛИ, а другий хлопець від ран не сумісних із життям помер в лікарні.

Не дивлячись на це, через два тижні проукраїнський мітинг був продовжений біля стадіону "Локомотив", на цей раз рашистами було побито й скалічено десятки молодих людей і двох юнаків вбито своєрідним "ноу хао" - заточеними саперськими лопатками.

Міліція затримала чотирьох організаторів масової бійки після мітингу в Донецьку, 14 березня.

Відео-ролики, на жаль, зняті рашистами, адже злочин був зарання ними  спланований:



Картинки по запросу Фотографії Кіборгів ДАП

Картинки по запросу Фотографії Кіборгів ДАП




Ну, й почалась "руССкая вєсна".

8

Коментарі

113.03.17, 10:05

О УЖАС...страшно смотреть. И чего добились...войны, разрухи, сломанные жизни, слезы, голод, подвалы... В один момент стали россиянами и врагами своего же народа. Сижу, смотрю и просто реву...!!!

    213.03.17, 15:20

    Дуже жаль справжніх людей, яких потопила ця хвиля лайна від мразоти і зрадників

      313.03.17, 18:30Відповідь на 2 від ab absurdo

      и шо интересно, беснуются и кричат расея исключительно одни ростовские туристы, ни одного местного.

        413.03.17, 19:12Відповідь на 3 від vilga

        и шо интересно, беснуются и кричат расея исключительно одни ростовские туристы, ни одного местного.Ьа да. ПрОклятая какая-то страна в соседи досталась

          513.03.17, 19:20Відповідь на 4 від ab absurdo

          невезуха

            614.03.17, 01:14Відповідь на 1 від Natali 29

            О УЖАС...страшно смотреть. И чего добились...войны, разрухи, сломанные жизни, слезы, голод, подвалы... В один момент стали россиянами и врагами своего же народа. Сижу, смотрю и просто реву...!!!Невже ті, хто вигуками:"Ро-сі-я!" і "Пуцін пріді войска ввєді" закликав війну тепер жалкує? Невже біда навчила і прозріли?.. То нехай виправляють СВОЇ помилки! На мітингу "За єдину Україну" були кращі люди Донецька.

              714.03.17, 01:15Відповідь на 2 від ab absurdo

              Дуже жаль справжніх людей, яких потопила ця хвиля лайна від мразоти і зрадниківДякую, Олічка, за співчуття. Для мене це ЧОРНИЙ ДЕНЬ календаря.

                814.03.17, 01:18Відповідь на 3 від vilga

                и шо интересно, беснуются и кричат расея исключительно одни ростовские туристы, ни одного местного.З місцевих - тільки уголовнички, тітухи і байдужі менти, котрим так себе вести велів спасітєль даунбасіто - рінатлєонідич.

                  914.03.17, 08:48Відповідь на 6 від Alter ego*

                  О УЖАС...страшно смотреть. И чего добились...войны, разрухи, сломанные жизни, слезы, голод, подвалы... В один момент стали россиянами и врагами своего же народа. Сижу, смотрю и просто реву...!!!Невже ті, хто вигуками:"Ро-сі-я!" і "Пуцін пріді войска ввєді" закликав війну тепер жалкує? Невже біда навчила і прозріли?.. То нехай виправляють СВОЇ помилки! На мітингу "За єдину Україну" були кращі люди Донецька.Может быть и хотели бы исправить положение, но пожар не так легко потушить...!!!

                    1014.03.17, 10:31Відповідь на 8 від Alter ego*

                    так кого "не забудемо. Не вибачимо." ???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна