Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Креативний чорний піар Надії Савченко.

  • 28.07.16, 19:10
Євген Мураєв та Надія Савченко вивели телеканал NewsOne на третє місце за кількістю переглядів
26 Липня, 13:02
Євген Мураєв та Надія Савченко вивели телеканал NewsOne на третє місце за кількістю переглядів

http://nv.ua/ukr/ukraine/events/jevgen-murajev-i-nadija-savchenko-viveli-telekanal-newsone-na-tretje-mistse-za-kilkistju-peregljadiv-181037.html

У п'ятницю, 22 липня, вийшов спецпроект програми "Велике інтерв'ю", у студії телеканалу зустрілися два депутати Верховної ради - Євгеній Мураєв та Надія Савченко.

Переглянути і прослухати інтерв'ю можна тут:

http://newsone.ua/nadiya-savchenko-v-velikomu-intervyu-z-yevgeniyem-murayevim-22-07/


P.S. В той час, коли всі радіють, що Надія таки не "зкурвилась" від депутатської зарплатки і високої нагороди, не лягла під льстивого солодкоголосого Петрика, як Таня "правдолюб" під членів його партії, я вбачаю у всьому цьому спектаклі те ж саме, що в 2009 році  зробили ті ж самі ПРиги, а нині "оппи", з ВО"Свобода", запросивши її керівника Олега Тягнибока в Донецьк на зустріч для домовленості з братами Клюєвими за ради спільної мети - недопущення Юлії Тимошенко на посаду Президента України.
По-перше, скажіть мені, любі друзі, однотурівці й противсіхи, хто був правий, стверджуючи ще в 2010-му році, що а ля "Матка Тимошенко" була б кращим вибором українців, а ніж кримінальний рецидивіст, ставленик Кремля, Вітя-Хам? ГАРАНТОВАНО не було б ні "Небесної сотні"; ні спалених живцем в крематорії Києва, досі не знайдених 30 студентів-майданівців. Не було б ні Іловайського котла; ні війни на Донбасі із не менш, як десятком ТИСЯЧ вбитих і СОТНЯМИ ТИСЯЧ поранених, скалічених, контужених бійців. Не було б ні тисяч полонених, ні півтора мільйони БОМЖ-ів та безхатченків із-за СПЛАНОВАНОЇ Путлєром ще з 1991 року війни.
12

Коментарі

129.07.16, 03:15

Ужо предлагал предложу еще раз "Юлі волю"

    229.07.16, 12:12

    Я була завжди осторонь, коли усі блогери називали героїнею Надю Савченко, коли вона була в буцегарні у Путлєра. Тепер проти того, щоб приділяти забагато уваги її "розумовим здібностям". Вона просто людина, така ж самісінька як і козак Гаврилюк. І як усі депутати, вона не бачить дійсної картини по всій Україні.

      анонім

      329.07.16, 14:13

      (ГАРАНТОВАНО не було б ні "Небесної сотні" Все було б.

        430.07.16, 01:45Відповідь на 1 від Niccars

        Ужо предлагал предложу еще раз "Юлі волю"Долой ізик лозунга!

          530.07.16, 01:47Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

          Я була завжди осторонь, коли усі блогери називали героїнею Надю Савченко, коли вона була в буцегарні у Путлєра. Тепер проти того, щоб приділяти забагато уваги її "розумовим здібностям". Вона просто людина, така ж самісінька як і козак Гаврилюк. І як усі депутати, вона не бачить дійсної картини по всій Україні.Абсолютно згідна!

            630.07.16, 01:51Відповідь на 3 від анонім

            (ГАРАНТОВАНО не було б ні "Небесної сотні" Все було б.Ні фіга! Бала б Українорусія! Але не Уркаїна, як при януку чи Ізраїліна, як при Пеці. Що завгодно, але не війна. І таких країн повно, ВСІ, кому випало "щастя" бути сусідами Раші.

              730.07.16, 18:58

              Супер

                830.07.16, 18:59Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

                Я була завжди осторонь, коли усі блогери називали героїнею Надю Савченко, коли вона була в буцегарні у Путлєра. Тепер проти того, щоб приділяти забагато уваги її "розумовим здібностям". Вона просто людина, така ж самісінька як і козак Гаврилюк. І як усі депутати, вона не бачить дійсної картини по всій Україні.Повністю за вами згодна. Її обливають лайном, щоб дискредитувати Батьківщину

                  930.07.16, 18:59Відповідь на 3 від анонім

                  (ГАРАНТОВАНО не було б ні "Небесної сотні" Все було б.Тю!

                    1030.07.16, 19:08Відповідь на 9 від ab absurdo

                    (ГАРАНТОВАНО не було б ні "Небесної сотні" Все було б.Тю!Як об стінку горохом. Навіть в судний день не покаються.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна