Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Готується маскарад "із воєнторгу".

  • 07.05.16, 01:00
Мрії про деокупацію 
Незважаючи на ворожі обстріли, окремі урядовці допускають можливість відновлення торгівлі з окупованими районами Донбасу
Іван БОЙКО   

До Дня 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в містах Донецької та Луганської областей (контрольованих українською владою) пройде автопробіг, повідомляє прес-центр штабу АТО. Зокрема, 6 травня автопробіг пройде в Краматорську і Бахмуті, 7 травня — в Лисичанську, 8 травня — в Старобільську, 9 — у Станиці Луганській. Місцевим мешканцям продемонструють військові автомобілі, уніформу та макети стрілецької зброї часів Другої світової війни.

«Також відбудуться святкові музичні виступи для ветеранів, інформаційні акції для місцевих мешканців Донбасу щодо місця і ролі українського народу у перемозі над нацистськими загарбниками», — зазначають у штабі АТО.

Водночас новопризначений заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука допускає відновлення торгівлі з непідконтрольними районами Донбасу. Мовляв, це може бути першим кроком до деокупації.

«Існує дві протилежні точки зору. Одна полягає в тому, щоб відгородитися колючим дротом. Вона абсолютно деструктивна. В результаті ментально ми отримаємо втрату населення, озлобленість людей по відношенню до нас. А здійснюючи виплати на окуповану територію, ми будемо субсидувати виробничі потужності агресора, — сказав пан Тука в інтерв’ю «Громадському Радіо». — Протилежна точка зору в тому, що потрібно зняти всі обмеження. Істина, як завжди, лежить посередині».

Утім усі ці плани поки що нездійснені, адже окупанти в останні дні збільшили кількість обстрілів, особливо на приморському напрямку, в районі Авдіївки, Мар’їнки, Світлодарської дуги і Докучаєвська. Ворог також активно шпигує за бойовими порядками ЗСУ.

За даними керівника групи «Інформаційний опір» Дмитра Тимчука, швейна фабрика у Донецьку на замовлення ватажків «ДНР» пошила велику партію комплектів військової форми українського зразка, з відповідними нашивками (частина — з символікою батальйону «Айдар», частина — з символікою бригад ЗСУ). Отже, найближчим часом ворог планує нові провокації за участі перевдягнених «карателів».

ДО РЕЧІ

За час проведення АТО опізнано 681 загиблого з понад тисячі тіл, які було доставлено у Дніпропетровське обласне бюро судмедекспертизи, повідомила завідувачка відділу молекулярно-генетичної експертизи Дніпропетровського обласного бюро судмедекспертизи Ольга Івашина. За її словами, імена ще 290 бійців вдалося встановити завдяки експертизі ДНК.

«109 загиблих учасників АТО, імена яких встановлено, поховали в різних містах і селах по всій Україні. Їхні тіла було перевезено до Івано-Франківської, Миколаївської, Львівської, Чернігівської, Закарпатської, Волинської, Кіровоградської, Запорізької, Сумської, Київської, Черкаської, Житомирської, Полтавської та Вінницької областей», — повідомила Івашина. І додала, що неопізнаними наразі залишаються 130 загиблих.

На сьогоднішній день тіла 259 невідомих бійців (їхні особи не вдалося встановити шляхом ДНК, окільки виділений генотип немає з чим порівнювати) захоронено на Краснопільському кладовищі Дніпропетровська.

10

Коментарі

17.05.16, 01:15

Доброй ночи...ставлю + и ухожу спать...Целый день пекла и работала...почитаю уже завтра

    27.05.16, 12:38

    ***За час проведення АТО опізнано 681 загиблого з понад тисячі тіл...
    109 загиблих учасників АТО поховали в різних містах і селах по всій Україні***
    І ОЦЕ ВСЕ???
    Цікаво, о КОГО ж тоді поховали під видом "ХІРУРГІЧНИХ ВІДХОДІВ" під ОДЕСОЮ? = https://www.youtube.com/watch?v=pVjRA-NSuqo = Под Одесссой - огромное кладбище киборгов из АТО...
    А ось ЩЕ ТАКЕ Ж кладовище неопізнаних героїв - але під Дніпром... =
    https://www.youtube.com/watch?v=ho1iBVyIs5A
    ---
    Коли нам кажуть ЖИДО-ЗМІдіотизації про втрати 10 воїнів АТО - цю їхню "ціфірь" можна сміливо МНОЖИТИ на 100, щоб отримати РЕАЛЬНІ ЦИФРИ ВТРАТ!!

      37.05.16, 19:28Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

      А скільки ще спалено в крематоріях?...

        47.05.16, 20:48Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        А скільки ще спалено в крематоріях?...http://izvestia.kiev.ua/article/74818 + ФОТО з космоса, на якому видно військовий ГОСПІТАЛЬ + КРЕМАТОРІЙ з ТРУБОЮ біля НовоАйдара.
        В зоні АТО з червня місяця знаходяться ДВА мобільних госпіталі, що перебували на озброєнні Бундесверу. Це є ПЕРЕСУВНИЙ КОМПЛЕКС для лікування + УТІЛІЗАЦІЇ "відходів"...
        *** Там ще про депутатський запрос та виступ нардепа Олега Ляшко, якого ніхто "не помітив"...
        ---
        По неперевіреним даним, з протилежної сторони діють ШІСТЬ аналогічних комплексів...

        КОРБАНІЗАЦІЯ ЛОХО-ГОЇВ \принесення в жертву Жидо-Б-гу\ йде повним ходом З ОБОХ СТОРІН...
        http://photo.i.ua/user/295100/213374/13498320/ = ДАВАЙ ПОЖМЕМ ДРУГ ДРУГУ РУКИ!

          58.05.16, 13:25Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

            68.05.16, 20:34Відповідь на 1 від кАмарик222*

            Доброй ночи...ставлю + и ухожу спать...Целый день пекла и работала...почитаю уже завтраПривіт, Христинка! Зі святами Тебе. На разі з сьогоднішнім - Днем матері.

              78.05.16, 20:35Відповідь на 1 від кАмарик222*

              В цій замітці головний месідж ось тут:"швейна фабрика у Донецьку на замовлення ватажків «ДНР» пошила велику партію комплектів військової форми українського зразка, з відповідними нашивками (частина — з символікою батальйону «Айдар», частина — з символікою бригад ЗСУ). Отже, найближчим часом ворог планує нові провокації за участі перевдягнених «карателів». Ось так "блятья" готуються до Дня перемоги.

                88.05.16, 20:41Відповідь на 4 від Богдан Ляшко

                Жахи на вулиці донбаських в'язів.

                  98.05.16, 21:24Відповідь на 8 від Alter ego*

                  Жахи на вулиці донбаських в'язів.Поправочка!!!
                  Не "Донбасскіх" - а ОДЕСЬКІХ та ДНІПРОВСЬКИХ в'язів \і я так думаю, що знайдуться і ІНШІ місця багаточисельних захоронень "відходів АТО"\.

                    108.05.16, 23:03Відповідь на 9 від Богдан Ляшко

                    Жахи на вулиці донбаських в'язів.Поправочка!!!
                    Не "Донбасскіх" - а ОДЕСЬКІХ та ДНІПРОВСЬКИХ в'язів \і я так думаю, що знайдуться і ІНШІ місця багаточисельних захоронень "відходів АТО"\.
                    З цим потрібно щось робити, адже націяіснує доти, доки в ній є чоловіки здатні за неї воювати, а цих захисників тупо знищують.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна