хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Кому ще не ясно, що пуйло блефує?

  • 19.03.16, 21:21


Керівник прес-служби Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко розповів про те, що буде якщо Росія застосує авіацію на Донбасі. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

В такому випадку Росія перестане бути членом Ради безпеки ООН і введення миротворчого контингенту стане можливим, заявив Лисенко. Також він вважає, що згортання Росією операції в Сирії не матиме впливу на конфлікт на Донбасі, оскільки там не проводяться повітряні операції, на відміну від Сирії.

"Якщо, не дай Бог, РФ застосує авіацію, вона відразу автоматично буде визнана стороною конфлікту. Радбез ООН тут же збереться в онлайн режимі на екстрене засідання і РФ тут же буде усунена, як член Ради безпеки ООН від голосування і тоді стане можливим введення міжнародного миротворчого контингенту на територію України", - каже Лисенко, підкреслюючи, що такого сценарію боїться і сам Путін.

Також Лисенко констатував, що дуже багато військових з РФ більше не хочуть їхати воювати на Донбас. "Така інформація і від розвідки, російські офіцери задають питання, що це військові злочини і відмовляються воювати на Донбасі", - додав він.

ПРОШУ ПРОГОЛОСУВАТИ:


71%, 5 голосів

29%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
12

Коментарі

120.03.16, 08:48

***російські офіцери задають питання, що це військові злочини***
Так це ж тільки НАЙБІЛЬШ РОЗУМНІ мають такі питання... і то не всі...
Але БІЛЬШІСТЬ - і досі хочуть ВІДІМСТИТИ ВСЬОМУ СВІТОВІ за Рашу - як оце ЧМОшне = http://video.i.ua/user/295100/52339/446181/

    220.03.16, 17:09Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Як завжди, ця тема цікавить тільки одних нас. Всім байдуже.

      320.03.16, 17:32Відповідь на 2 від Alter ego*

      Як завжди, ця тема цікавить тільки одних нас. Всім байдуже.Тому що у них Выйни НЕМА = у них Все Гарно...
      ===Цитата звідси = http://blog.i.ua/user/295100/1870870/===
      Вночі скриплять вози...
      .Переселенці їдуть...
      Світ за очі, покидавши своє...
      Шукати Україну ...в Україні.
      Десь має ж бути, десь вона та є...
      ===
      Україно, чи ти була колись
      незалежною хоч на мить:
      - від кайданів, що волю сковують,
      - від копит, що у душу б'ють,
      - від Чужих, що тебе скуповують,
      - і "Своїх", що тебе продають?!
      \Ліна Костенко\

        420.03.16, 18:02Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        О. то ж. Війни на них немає. І для тих, хто нас готовий розбомбити і в асфальт закатати, і для тих, хто зі своєї "декількачасової" "ати" "контрабас" влаштував.

          520.03.16, 19:15Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

          ***російські офіцери задають питання, що це військові злочини***
          Так це ж тільки НАЙБІЛЬШ РОЗУМНІ мають такі питання... і то не всі...
          Але БІЛЬШІСТЬ - і досі хочуть ВІДІМСТИТИ ВСЬОМУ СВІТОВІ за Рашу - як оце ЧМОшне = http://video.i.ua/user/295100/52339/446181/
          їх 80% ... країна дебілів ...

            620.03.16, 19:23Відповідь на 2 від Alter ego*

            Як завжди, ця тема цікавить тільки одних нас. Всім байдуже. на сайті набагато цікавіша ситуація, є тут і агенти фсб які займаються травлею та брехнею , взяти хоча б сьогодні , в коментаріях підсовують фейкові сайти з новинами з України, тільки сайт знаходиться на домені в Празі , а основна філія ІТ власника знаходиться в Нідерландах , бідаки не можуть оплатити домен в Україні, в Європі дешевше, куда дивиться кіберполіція ?!!! Війна в головах починається з інформаційного простору, а в ньому бардак, так що ваша тема це сємочки порівнянго з тим що твориться.

              720.03.16, 19:43Відповідь на 6 від WalKing

              Війна в головах починається з інформаційного простору, а в ньому бардак, так що ваша тема це сємочки порівнянго з тим що твориться.
              Все це мені знайоме протягом більш як десяти років ПІДГОТОВКИ путлєрівців до війни з Чичнею, Грузією, Україною. Мордери цього сайту виключили мене із стрічки оновлень блогу саме за те, що сварила СВОЇХ ДРУЗІВ за заковтування рашистської наживки і влаштовують ГРИЗНЮ з ПРОПЛАЧЕНИМИ тролями на форумах і блогах.

                820.03.16, 19:44

                Щось сумнівно, як на мене. В Сирії ж застосували і ніхто не пікнув. А Україна для Заходу значно менш важлива, він вже не раз це підкреслив своїми діями і заявами. Просто українці звикли постійно себе обманювати

                  920.03.16, 20:00Відповідь на 8 від doktor_khaos

                  Щось сумнівно, як на мене. В Сирії ж застосували і ніхто не пікнув. А Україна для Заходу значно менш важлива, він вже не раз це підкреслив своїми діями і заявами. Просто українці звикли постійно себе обманюватиСемимильними кроками йде ГЕНОЦИД НАЦІЇ. Як на мене, ця стаття - дороговказ як поступати командуванню військ України, але страшилки-дурилки роблять із без того боягузливих "трусІв" - кінчених зомбодротів. Смію з вами не погодитись бо для старої ж...опи-Гейропи Україна буфер від Рашистану. Так що страх змусить і ООН, і ЄС звертатись за поміччю до НАТО.

                    1020.03.16, 20:09Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Щось сумнівно, як на мене. В Сирії ж застосували і ніхто не пікнув. А Україна для Заходу значно менш важлива, він вже не раз це підкреслив своїми діями і заявами. Просто українці звикли постійно себе обманюватиСемимильними кроками йде ГЕНОЦИД НАЦІЇ. Як на мене, ця стаття - дороговказ як поступати командуванню військ України, але страшилки-дурилки роблять із без того боягузливих "трусІв" - кінчених зомбодротів. Смію з вами не погодитись бо для старої ж...опи-Гейропи Україна буфер від Рашистану. Так що страх змусить і ООН, і ЄС звертатись за поміччю до НАТО.Та хіба ж я проти?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна