Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Осмілились бо впевнені, що не осміляться українці проголосувати?

  • 26.08.15, 22:22
УНА-УНСО визнали партією і дозволили брати участь у виборах
Корреспондент.net,
 Сьогодні, 17:15

УНА-УНСО визнали партією і дозволили брати участь у виборах
Фото: kp.ua
УНА-УНСО візьме участь у місцевих виборах
Мін'юст зареєстрував УНА-УНСО як політичну партію.

Українська національна асамблея - Українська націоналістична самооборона (УНА-УНСО) зареєстрована Мін'юстом як політична партія і візьме участь у місцевих виборах у жовтні поточного року, йдеться в повідомленні на сайті організації.

Організація була зареєстрована як партія 20 серпня.

"Основними цілями політичної партії, згідно статуту, є: розвиток незалежної, суверенної, правової, соціальної і демократичної держави; участь у формуванні органів державної влади, місцевого та регіонального самоврядування, представництво в їх складі шляхом участі у виборах та інших політичних заходах; модернізація держави за принципом справедливості, прозорості та без корупційності, а також сприяння формуванню і вираженню політичної волі громадян, забезпеченню прав людини ", - такі завдання ставить перед собою УНА-УНСО, згідно з повідомленням партії.

Варто відзначити, що на початку липня Мін'юст відмовився реєструвати УНА-УНСО як політичну партію і визнав, що бійці організації під час Великої Вітчизняної Війни ніби то воювали на боці фашистської Німеччини.

Нагадаємо, 22 травня минулого року Укрдержреєстр перейменував партію УНА-УНСО в партію Правий сектор, лідером якої є Дмитро Ярош. Однак 7 квітня 2015 УНА-УНСО вирішила відновити самостійну політичну діяльність і обрала головою Костянтина Фуштея.

 Як повідомляв Кореспондент.net, Верховна Рада призначила місцеві вибори в Україні на 25 жовтня 2015, і встановила, що вони не відбудуться в Криму та на непідконтрольною української влади частини Донбасу. Виборча кампанія стартує 5 вересня.

Із газети Кореспондент

11

Коментарі

Гість: artyleryst

127.08.15, 12:35

Давно пора.

    227.08.15, 20:57

    УНА-УНСО нашпигована ФСБшниками, тому і дозволили.

      327.08.15, 23:41Відповідь на 2 від utenok12

      УНА-УНСО нашпигована ФСБшниками, тому і дозволили.Ще не партія, а вже з фаршем?

        анонім

        428.08.15, 01:29

        Скільки ж у нас тепер партій?

          528.08.15, 04:46Відповідь на 3 від Alter ego*

          УНА-УНСО нашпигована ФСБшниками, тому і дозволили.Ще не партія, а вже з фаршем?В Західну Україну КДБшна корпорація вкладала значно більше коштів і це дало плоди. Там навіть релігійні
          течії нашпиговані агентурою. Сокіл, що до вас ходив, якраз із такої ФСБешної секти. Ярош родом із Запоріжжя, але після армії КДБ направило його в Західну Україну.. Партія Тягнибока була створена в тому числі і за гроші ФСБ, а до
          2014 року він їх отримував через касу ПР.

            628.08.15, 05:09Відповідь на 5 від utenok12

            Мдаааа, бачу, кремлядські газети поширюють чорний піар на всі українські партії. Ото агентура працює!