хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

СВОБОДУ патріотам України!!!

  • 26.08.15, 22:40
Свободу політв'язням нового режиму!


Рух «Солідарність» та «Правий сектор» встановили дошку на місці вбивства Бузини

26.08.2015 14:36

26 серпня на місці вбивства публіциста Вурдалака Бузини в Києві Рух «Солідарність» та «Правий сектор» встановили меморіальну дошку, протестуючи проти звинувачень у скоєнні злочину активістів національного руху. Про це повідомляється на сайті «Правого сектора».

Акція відбулася напередодні апеляційного судового засідання щодо зміни запобіжного заходу Андрію Медведьку та Денису Поліщуку, яких звинувачують у вбивстві Бузини.

Захід мав на меті привернути уваги до «фальсифікацій цієї справи та висловлення солідарності з несправедливо обвинуваченими громадськими активістами».

На думку речника 13-го ЗБАТу ДУК ПС друг «Бик», Андрій Медведько та Денис Поліщук мають алібі, але це не бере до уваги суд. «У захисту є свідок, який бачив справжнього вбивцю, але цей вбивця теж не цікавить суд. Суд цікавлять лише ці конкретні хлопці, яких потрібно посадити, тому що так вирішив перевертень аваков», - прокоментував речник.

Нагадаємо, 15 серпня Шевченківський райсуд Шевченківський райсуд міста Києва за клопотанням прокурора продовжив утримання під вартою підозрюваному у вбивстві Бузини на два місяці. 13 серпня таке ж рішення суд ухвалив щодо другого підозрюваного Андрія Медведька.

Сергій Войченко, адвокат Андрія Медведька і Дениса Поліщука, заявляє, що проведена судова молекулярно-генетична експертиза у справі про вбивство Бузини не може свідчити про вину підозрюваних у скоєнні даного злочину. 30 липня він заявив, що арештовані судом за підозрою у вбивстві Бузини активісти Андрій Медведько і Денис Поліщук мають алібі, яке можуть підтвердити свідки у суді.  

Двоє свідків, яких  після засідання Апеляційного суду представили адвокати Дениса Поліщука, заявили, що що підозрювані НЕ СХОЖІ на осіб, які були на місті злочину. Анжела Кукла - продавець МАФу по вулиці Дегтярівська, 31, що приблизно в двох хвилинах їзди від будинку Бузини. Другий свідок - власник МАФу Ольга Миколаївна. Обидві запевняють, що чоловіки, які виходили з «Форда», НЕ СХОЖІ на підозрюваних Дениса Поліщука та Андрія Медведька.

18 червня міністр внутрішніх справ України Аваков заявив про розкриття вбивства Бузини і назвав прізвища двох затриманих, які підозрюються у вбивстві публіциста - Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 р.н.; Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 р.н. Пізніше він повідомив про затримання третього підозрюваного. Він також підкреслив, що слідство отримало прямі докази - в тому числі експертизи ДНК з кинутого злочинцями одягу з місця злочину, експертизи слідів в автомобілі, прямі впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних у злочині.

Третього підозрюваного, який був затриманий міліцією 18 червня та ім'я якого не розголошується, відпустили на свободу, оскільки підозри щодо нього не підтвердилися.

Бузину було вбито 16 квітня близько 13.30 у Києві, у дворі його будинку по вул. Дегтярівській. Очевидці злочину повідомили про двох чоловіків, які здійснивши кілька пострілів, швидко поїхали на машині з іноземними номерами. Міліція заявляла, що Бузину, за попередніми даними, застрелили з пістолета ТТ і було сім свідків вбивства. Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві вважало основною версією вбивства Бузини його професійну діяльність.

 Бузина був відомий своїми провокативно українофобськими заявами у ЗМІ та публічними скандалами. Був кандидатом у народні депутати України по мажоритарному київському міському виборчому округу № 223 від партії «руССкій блок».

З червня 2006 року він користувався послугами  видавничого дому Ріната Ахметова «Сьогодні Мультимедіа» - був спеціальним кореспондентом газети «Сегодня». 13 січня був призначений шеф-редактором газети «Сегодня», але на початку березня несподівано  звільнився.

За інформацією «Телекритика»

Знайдіть хоч три різниці:

Результат пошуку зображень за запитом "Фото Андрія Медведька і Дениса Поліщука"

і

то "Україна не росія"?..


7

Коментарі

127.08.15, 00:44

    227.08.15, 01:26Відповідь на 1 від div777

    Свобода або...

      327.08.15, 17:50

      Смерть вилупка бузини мене щиро порадувала
      Від антиукраїнської правоохоронної системи українських патріотів потрібно захищати усім загалом!!!

        427.08.15, 23:48Відповідь на 3 від Характерник+

        Коли здихає шакал - повітря стає чистішим.